Skjul alt fra Spotlight i Mac OS X med bibliotekets mappe

Selvom du kan tilføje noget til Spotlight-fortrolighedslisten for at forhindre indeksering af den pågældende mappe eller fil, er det åbenlyse problem med denne tilgang, at filen eller mappen vises i kontrolpanelet i Spotlight i Mac OS X, hvilket gør det nemt for en anden at finde den ekskluderede varer.

En anden måde at skjule en fil fra Spotlight på er at droppe den i brugerens bibliotekskatalog. Dette gør det usynligt for langt de fleste mennesker, og det forhindrer også, at filen bliver indekseret af Spotlight, selv om den ikke udelukkes direkte. Dette virker, fordi Spotlight ikke indekserer brugerens bibliotekskatalog, som typisk kun er fyldt med præference- og cachefiler.

  • Få adgang til bibliotekets mappe i OS X, ved hjælp af Command + Shift + G til ~ / Library / er min foretrukne metode
  • Træk og slip en fil eller mappe i brugerens bibliotekskatalog
  • Valgfrit: Tilføj et lag af forvirring ved at oprette en kedelig lydkatalog i ~ / Bibliotek /, som f.eks. "Webkit Data", og gem filen eller mapperne der skal gemme derinde

Du kan straks bekræfte filen eller mappernes indhold er skjult fra Spotlight ved at trykke på Command + Space og indtaste filnavnet. Det bliver ikke længere fundet.

Bare husk, at hvis du holder bibliotekets mappe synlig, kan din gemte fil eller mappe nemt findes ved nysgerrige øjne, selvom det uensiske mappens navn kan afholde det. Du kan altid følge en af ​​de mange andre metoder, vi har dækket for at skjule ting i OS X, lige fra at gemme filer med chflags ved at placere en periode foran mappenavnet og bruge visuelt usynlige mapper. I sidste ende er den sikreste tilgang til at kodeordbeskytte et krypteret diskbillede og gemme private dokumenter og data der.