Sådan får du gratis internettjenester til personer med lav indkomst

Enkeltpersoner med lav indkomst har muligvis ikke råd til høje bredbånds- eller DSL-internetpriser. Mange husstande med lav indkomst bruger stadig internettet til arbejde og til at holde kontakten med familie og venner. Nogle områder tilbyder gratis internettjeneste til trængende familier, og alle i USA har mulighed for at få begrænset opkaldsinternetadgang.

Kontakt dit lokale sociale servicekontor for at se, om de har oplysninger om virksomheder eller nonprofitorganisationer i dit område, der tilbyder gratis internetservice til personer med lav indkomst. Nogle kabelfirmaer og velgørenhedsorganisationer tilbyder gratis internetservice til folk, der bor i offentlige boliger, eller som ellers ikke havde råd til internetservice.

Tilmeld dig NetZero eller Juno for at få gratis internetadgang til opkald. De gratis planer inkluderer op til 10 timers internettid pr. Måned. Opkald til teknisk support opkræver et gebyr pr. Minut. Nogle områder har ikke lokale adgangsnumre, så sørg for at du kan ringe til et lokalt nummer eller have en ubegrænset langdistanceplan på din telefon. Både NetZero og Juno tilbyder billig opkaldsinternet til folk, der har brug for mere end 10 timer om måneden.

Tag en bærbar computer udstyret med et trådløst kort til offentlige områder, der tilbyder gratis trådløs internetadgang. Mange restauranter, caféer, boghandlere og biblioteker tilbyder gratis trådløs internetadgang til deres kunder.