Sådan får du adgang til din Frontier Voicemail-konto

Frontier Communications leverer internet- og telefontjenester til privat- og forretningskunder. Når du abonnerer på Frontier Communications telefontjeneste, har du adgang til en telefonsvarerboks til dine ubesvarede telefonopkald. Du kan få adgang til dine telefonsvarerbeskeder fra dit kontor eller eksternt. Hvis du har pakken "Enhanced Messaging", kan du også få adgang til og lytte til dine voicemails online.

Fra dit hjem eller din virksomhed

Ring til dit Frontier-telefonnummer fra din forretningstelefon.

Brug dit telefontastatur til at indtaste din adgangskode. Hvis dette er første gang, du får adgang til Frontier Voicemail-systemet, er standardadgangskoden de sidste fire cifre i dit forretningstelefonnummer.

Tryk på "1" på telefonens tastatur for at begynde at lytte til dine telefonsvarerbeskeder.

Tryk på "9" på telefonens tastatur for at gemme de beskeder, du vil gemme. Tryk på "7" på dit tastatur for at slette en besked.

Tryk på "*" på dit tastatur for at afslutte Frontier Voicemail-systemet, når du er færdig med at lytte til dine beskeder.

Fra en ekstern placering

Ring til dit Frontier-telefonnummer fra et fjerntelefonhåndsæt.

Tryk på "*" -tasten på telefonens tastatur for at afbryde hilsen til telefonsvarer.

Skriv dit kodeord.

Tryk på "1" for at begynde at lytte til dine beskeder.

Online

Besøg Frontier Voicemail online webportal. Et link til denne portal er inkluderet i afsnittet "Ressourcer" i denne artikel.

Indtast dit Frontier Voicemail-telefonnummer i feltet "Nummer".

Indtast din adgangskode i feltet "Adgangskode". Dette er den samme adgangskode, som du bruger, når du tjekker din telefonsvarer via telefon.

Tryk på knappen "Login". Du vil så se en liste over alle dine telefonsvarerbeskeder.

Brug musen til at "dobbeltklikke" på den telefonsvarerbesked, du gerne vil lytte til.