Skjul kontaktbilleder fra "Favoritter" på iPhone

IPhone viser nu et lille kontaktfotominiatur sammen med kontakter i afsnittet "Favoritter" i telefonappen. Det ser godt ud, hvis du har mange brugerdefinerede billeder, der er indstillet til kontakter, men at have en flok fede kontaktfotos kan se uprofessionel i nogle miljøer, og for brugere uden et kontaktbillede vil det gøre en kedelig miniature baseret på deres initialer. Måske er det mest problematiske den irriterende bivirkning ved afkortning af længere navne, som vises i skærmbilledet nedenfor.Navnet afkortningsproblemet kan være meget alvorligt, hvis kontaktpersonens primære opkaldsmetode er indstillet til FaceTime, og du kan kun passe nogle få tegn på disse grønne, før det begynder at kaste "..." derinde. For at afhjælpe alle disse klager er der en helt rimelig mulighed for at slukke fotodisplayet i afsnittet Favoritter i telefonappen.

Sådan deaktiveres kontaktbilleder i telefonfavoritter til iPhone

Hvis du skifter dette, slukkes kontaktpersonens telefonapps, gemmer dem fra sektionen Favoritter:

  1. Åbn "Settings" app på iPhone og vælg "Phone" indstillingerne
  2. Se under det primære telefonnummer for "Kontakt fotos i favoritter" og skub skiftet til OFF
  3. Forlad indstillingerne og gå tilbage til Telefonfavoritter for at se ændringen

Længere navne vil nu passe bedre, og de kedelige initial-baserede miniaturebilleder vil også forsvinde. Dette ser også lidt mere professionelt ud for brugere, der har en iPhone udelukkende til arbejdsformål, hvor der er en masse fotografier af dine kolleger, der krøller over hele skærmen, giver ikke stor mening.

En anden mulighed ville være at reducere tekststørrelsen, så den er lille og passer til flere tegn på skærmen, for at skifte den dybe skrifttypeindstilling, men ingen af ​​dem er rigtig gode valg til brugervenlighed, og omdøbning af kontakter er også fjollet. Indstillingen for fulde navne har ingen indflydelse på dette, og i modsætning til Beskeder er der ikke en omvendt mulighed for at vise kun fornavnet eller et navn og en indledende. Sluk er normalt den vej at gå, og det er egentlig bare at returnere telefonappen til den måde, den så ud, før de store visuelle chancer, der fulgte med iOS 7.

Som det er tilfældet, hvis du vil se kontaktfotos igen, er det bare at vende omstillingen ved at gå tilbage til Indstillinger> Telefon> Kontakt fotos i favoritter og skifte den tilbage til stilling ON (1).