Sådan formateres et nyhedsbrev

Nyhedsbreve bruges til at sprede information, fordi formatet er ideelt til at præsentere information i en strømlinet stil. Virksomheder opretter nyhedsbreve til deres ansatte, små presser bruger ofte nyhedsbreveformatet til deres kreative publikationer, og skoler bruger ofte nyhedsbreve til at lære eleverne om forlagsvirksomheden. Et nyhedsbrev er en omkostningseffektiv måde at offentliggøre og få dine oplysninger til offentligheden let og effektivt.

Design dit nyhedsbrev, før du begynder at formatere. Tag dit nyhedsbrevs grafiske indhold i forhold til tekstindholdet. Den måde, du formaterer dit nyhedsbrev på, afhænger i vid udstrækning af disse oplysninger.

Opret dit nyhedsbrev ved hjælp af desktop publishing software eller Microsoft Word. Hvis du ikke har Word, er der flere desktop-publiceringsprogrammer til rådighed. Microsoft Publisher er rimeligt prissat, og Serif PagePlus er gratis desktop publishing-software (se Ressourcer). Disse programmer inkluderer korrekt formaterede nyhedsbrevskabeloner, som du kan bruge til dit nyhedsbrev, eller de kan tilpasses til at designe dit eget layout.

Åbn din desktop-publiceringssoftware, og vælg en nyhedsbrevskabelon, der ligner den måde, du ønsker, at dit nyhedsbrev skal se ud, eller vælg en skabelon, der passer tæt sammen, som du kan redigere. Nyhedsbrevskabelonen udfyldes med nonsens tekst og generiske billeder som pladsholdere. Slet det generiske materiale og udskift det med dit eget.

Beslut, hvor mange kolonner dit nyhedsbrev vil være. Prøv et simpelt nyhedsbrev med to søjler. Tilføj et par grafiske billeder for at opdele teksten. Hold dine grafiske billeder på et minimum for at undgå at overfylde dit nyhedsbrevs side og overskygge dit artikels indhold.

Vælg Times New Roman, Courier eller lignende skrifttype til din artikeltekst, så den er let at læse. Du kan bruge andre skrifttyper, men prøv at holde dem i samme egenskaber som Times eller Courier. Hold skriftstørrelsen omkring 11 point, og brug fed eller kursiv til billedtekster. Brug mere avancerede skrifttyper til artikeltitler og andre overskrifter, men anvend den samme standard for læsbarhed som brugt til din artikeltekst.

Sigt efter et rent, strømlinet udseende. Brug ikke smarte grænser omkring dine artikler. Hvis du vil have en kant, skal du bruge en tynd kant i ensfarvet farve i stedet for en kant med billeder. Medtag titlen på dit nyhedsbrev på forsiden. Dette kan være et grafisk logo billede eller simpelthen skrevet som tekst i en stor, kreativ skrifttype. Medtag dine kontakt- og abonnementsoplysninger på bagsiden af ​​dit nyhedsbrev.