Min HP-printer opretter ikke forbindelse trådløst

De fleste printere, der nu er produceret af Hewlett-Packard, har en trådløs indstilling. Dette giver dig mulighed for at udskrive uden at tilslutte et USB-kabel til computeren og printeren. Men hvis din HP-printer ikke opretter forbindelse til computeren via trådløst signal, skal du foretage fejlfinding af situationen for at bestemme problemet. Når du ved, hvad problemet er, kan du rette problemerne med den trådløse forbindelse og begynde at udskrive.

Trin 1

Kontroller USB-trådløs transmitterforbindelse. Nogle HP-printere bruger et trådløst signal, der ikke er forbundet med Bluetooth. Dette signal modtages af en computer via den tilsluttede trådløse sender, der indsættes i en USB-port på computeren.

Trin 2

Flyt printeren tættere på computeren. Hvis printeren er uden for computerens trådløse modtager, kan printeren ikke modtage udskrivningsanmodninger fra computeren.

Trin 3

Synkroniser printeren igen med Bluetooth-computeren. Tænd printeren, klik derefter på "Start", "Kontrolpanel", og vælg Bluetooth-indstillingen. Vælg, at enheden er klar til at blive fundet, og klik derefter på "Næste", og vælg HP-printeren. Indtast den firecifrede parkode (angivet i HP-printerens brugervejledning), og klik derefter på "Næste" for at fuldføre omsynkroniseringen.

Indsæt driverinstallations-cd'en i computerens diskdrev. Vent et øjeblik, mens driverinstallationsguiden indlæses på skærmen. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte installationen af ​​printerdriveren på computeren.