Sådan installeres HP C4180 blækpatroner

Med HP Photosmart C4180 inkjetprinter kan du udskrive, kopiere og scanne med den samme enhed. HP C4180 bruger normalt en sort patron og en enkelt cyan, magenta og gul (trefarvet) patron til at udskrive dokumenter og billeder. Det har også en valgfri fotokassette til fotos og video-kopier. Printvognen er placeret inde i printeren på højre side bag en frontadgangsdør. Det er ikke svært at installere en ny blækpatron i din C4180, da nye blækpatroner blot glider og klikker på plads inde i blækpatronholderen.

Trin 1

Tænd din HP Photosmart C4180 all-in-one printer. Tag fat i blækpatronlågen foran på printeren, og vend den ned mod dig, indtil den ligger mod det flade bord eller skrivebordet.

Trin 2

Skub etiketten oven på den brugte patron ned (hvis relevant), indtil patronen løsnes fra printerholderen. Skub og træk patronen fra blækpatronholderen, og læg den til side for at bortskaffe den senere.

Trin 3

Fjern den nye blækpatron fra emballagen. Mens du holder patronen fast ved de sorte plastsider, skal du fjerne den lyserøde tap og fastgjort tape, der dækker de kobberfarvede kontakter og enden af ​​patronen ved at tage fat i fligen og trække forsigtigt i den.

Trin 4

Installer den nye patron - med etiketten opad - ved at skubbe den ind i den tilsvarende åbning inde i printervognen og derefter skubbe, indtil den klikker på plads. Den sorte eller fotokassetten går ind i åbningen til højre markeret med en sort og orange etiket. Den trefarvede patron går ind i åbningen til venstre markeret med en grøn etiket.

Løft og luk frontlågen til printerpatronen, og udskriv en testside for at bekræfte, at patronerne sidder korrekt, og at alt fungerer korrekt.