OS X 10.11.4 El Capitan Update til rådighed for download

Apple har udgivet OS X 10.11.4 til Mac-brugere, der kører El Capitan. Den nye version understøtter Live Photos i Messages app, adgangskodebeskyttet Notes og omfatter kompatibilitetssupport til iOS-enheder, der kører iOS 9.3.

Derudover er flere fejlrettelser, sikkerhedsforbedringer og generelle forbedringer inkluderet i OS X 10.11.4, hvilket gør det til en anbefalet opdatering til Mac-brugere, der kører en tidligere versioner af OS X El Capitan. Bortset fra El Capitan vil Mac-brugere, der kører tidligere versioner af OS X, også finde en sikkerhedsopdatering til rådighed, som anbefales at installere.

Opdatering af en Mac til OS X 10.11.4

Mac-brugere, der kører en tidligere version af OS X, kan finde den nyeste version, der nu er tilgængelig fra Mac App Store, og App Store er den nemmeste måde at installere softwareopdateringen på. Som altid skal du starte en sikkerhedskopiering af din Mac og lade den afslutte, inden du starter softwareopdateringsprocessen.

  1. Har du sikkerhedskopieret? Gå ikke over Time Machine-backup!
  2. Gå til Apple-menuen og vælg "App Store", og besøg derefter fanen "Opdateringer"
  3. Vælg "Opdater" sammen med "OS X El Capitan Update 10.11.4 Update" udgivelsen

Mac'en genstarter automatisk og fuldfører installationen af ​​OS X 10.11.4.

OS X 10.11.4 Combo Update Download Links

Nogle avancerede Mac-brugere og sysadminne foretrækker at bruge pakkeinstallatører direkte fra Apple, hvorved Mac App Store undgås. Disse downloads er tilgængelige direkte fra Apples supportwebsted som følger:

  • OS X 10.11.4 Combo Update (2 GB)
  • OS X 10.11.4 Update (1, 5 GB)

Kombinationsopdateringen giver Mac-brugere mulighed for at opdatere til 10.11.4 fra en tidligere version af OS X 10.11 (10.11.1, 10.11.2 eller 10.11.3), mens den regelmæssige opdatering kun opdateres fra den øjeblikkelige forgængerfrigivelse af OS X 10.11. 3.

OS X 10.11.4 Release Notes

OS X El Capitan 10.11.4:

- Tilføjer evnen til at kode kodebeskytte noter indeholdende personlige data i Notes
- Tilføjer evnen til at sortere noter alfabetisk, oprettet dato eller dato ændret i Notes
- Tilføjer evnen til at importere Evernote-filer til Notes
- Tilføjer støtte til deling af levende fotos mellem iOS og OS X via AirDrop og Messages
- Advarer et problem, der kan få RAW-billeder til at åbne langsomt i Fotos
- Tilføjer evnen til iBooks til at gemme PDF-filer i iCloud, så de bliver tilgængelige på tværs af alle dine enheder
- Løser et problem, der forhindrede indlæsning af Twitter t.co-links i Safari
- Forhindrer JavaScript-dialoger i at blokere adgangen til andre websider i Safari
- Løser et problem, der forhindrede VIP-postkassen i at arbejde med Gmail-konti
- Løser et problem, der forårsagede at USB-lydenheder afbrydes
- Forbedrer kompatibiliteten og pålideligheden af ​​Apple USB-C Multipart Adapters

Endelig vil Mac-brugere, der kører tidligere udgivelser til OS X EL Capitan, finde sikkerhedsopdatering 2016-002 og Safari 9.1 til rådighed for OS X Mavericks og OS X Yosemite. Disse anbefales opdateringer, hvis du ikke kører El Capitan, begge tilgængelige fra Apple-menuen Software Update-mekanisme i App Store.

Separat fra Mac, iPhone og iPad brugere finder jeg iOS 9.3 tilgængelig til download, og watchOS 2.2 og tvOS 9.2 er også tilgængelige.

Fejlfinding OS X 10.11.4 Installationer og opdateringer

Nogle Mac-brugere har rapporteret om en række problemer med at installere OS X 10.11.4 på deres Mac. Problemerne kan variere fra en frosset eller stallet installation til uventet nedbrud under opdateringen og en række andre problemer. Nogle brugere kan støde på en kernel panik ved opstart eller under opdateringen.

Brugere kan muligvis afhjælpe en mislykket opdateringsproces ved at genstarte Mac'en til sikker tilstand (hold nede skift nøgle under opstart) og derefter downloade og køre gennem opdateringen igen ved hjælp af Combo Update til OS X 10.11.4. Dette kan ofte løse installationsfejl og opdatere fejl.

En almindelig årsag til, at nogle Mac'er kaster panik under systemopdateringen, skyldes en tredjeparts kerneforlængelse kaldet SUIDGuard, som ikke er opdateret for at understøtte OS X 10.11.4 endnu. Hvis du har installeret SUIDGuard-installationen, skal du fjerne den, inden du kan fuldføre opdateringen ved at genstarte Mac'en til sikker tilstand med Shift-tasten og derefter åbne "/ Library / Extensions" og se efter "SUIDGuardNG.kext" og slet det.

Hvis opdateringen er vellykket, men Mac'en kører langsommere efter opdatering til OS X 10.11.4, venter blot de forskellige Spotlight og vedligeholdelsesprocesser for at afslutte normalt afhjælpning af hastighedsproblemet og eventuelt potentielt batteriudladning. Dette kan tage en time eller mere afhængigt af Macs hastighed og mængden af ​​data, den får adgang til på et drev, så tålmodighed kan være vigtig.

I nogle tilfælde er den eneste løsning at gendanne tilbage til den tidligere OS X-udgivelse med Time Machine, måske medens nogle få resterende fejl eller quirks er udarbejdet.

Hvis du har særlig erfaring med at opdatere et problem eller fejle OS X 10.11.4-opdateringen, skal du kontakte os i kommentarerne!