Tilføj talebobler til billeder med eksempelvisning i Mac OS X

Den nyeste version af Preview-app fra OS X Mountain Lion fremad har et par sjove menupunkter, der giver dig mulighed for hurtigt at tilføje tegneserieformede talebobler til et hvilket som helst billede. Det er ekstremt nemt at bruge, men det er også let at overse, så her er hvordan man bruger dem til at tilføje noget humor til ethvert billede:

  • Åbn et billede i Preview, og klik på knappen "Vis rediger værktøjslinje", der ligner en firkant med en pen i den, eller tryk på Command + Shift + A
  • Klik på enten talebobleikonet eller tankebobleikonet, og klik derefter på og træk på billedet for at placere boblen
  • Indtast hvad du vil i boblen, juster font og størrelse som ønsket ved hjælp af skrifttyper

Tanke- og talebobler kan flyttes rundt og ændres ved blot at klikke på dem, men når de er gemt, sidder de fast. Du vil sandsynligvis ikke gemme en snedig modifikation over det originale billede (selv om det er nemt at vende tilbage nu), så brug Eksporter eller Gem som for at gemme det stilede billede i stedet.

Forhåndsvisning er en overraskende stor app og ofte underudnyttet. Gå ikke glip af en flok af vores andre Preview-tips til virkelig at værdsætte standard Mac-billedfremviser for alt, hvad den kan gøre.