Sådan sendes en fax til Australien

Australien, landet Down Under, er et land, der er fuld af muligheder for turisme og forretningsforetagender. Med alle de mulige forbindelser, du måtte have med australske beboere og virksomheder, er der en god chance for, at du bliver nødt til at sende en fax til Australien på et eller andet tidspunkt i dit liv. Heldigvis er faxning af Australien næsten lige så simpelt som faxning til nogen i USA. Alt du skal gøre er at gennemføre et par ekstra trin.

Bestem, hvilke dokumenter du vil faxe til Australien. Sæt dem i rækkefølge, og sørg for, at alle kanter er jævne. Sørg også for, at du ikke har nogen fastgørelseselementer knyttet til den side, du vil faxe. Disse kan beskadige eller blokere din faxmaskine. Opret et forsideark, der inkluderer, hvem faxen er fra, hvem faxen er beregnet til, hvor mange sider der følger omslaget, og hvad faxen handler om. Placer disse sider i din faxmaskine.

Indtast den internationale landekode for opkald og faxer, der forlader USA, og landekoden for Australien. De første to landekoder til afsendelse af en fax fra USA til Australien er 011 + 61.

Slå byens landekode op for den by, du skal sende din fax til. Bykoder er, hvad amerikanere kalder områdekoder. Her er nogle af de mest anvendte bykoder: Alice Springs, 08; Brisbane, 07; Gold Coast, 07; Melbourne, 03; Perth, 08; Sydney, 02; og Toowoomba, 07. Når du har indtastet bykoden, skal du ringe til det lokale telefonnummer. Den færdige landekode vil se sådan ud: 011 + 61 + bykode + lokalt telefonnummer.

Fuldfør din fax ved at trykke på sendeknappen på din faxmaskine. Vent, indtil alle sider er sendt, før du går væk fra maskinen. En bekræftelsesmeddelelse skal udskrives på papir eller på din faxmaskins LED-skærm.