Sims 3 Mobilspil-snyderi

Sims 3 til iPhone blev udgivet i 2009. Den indeholder alle dine yndlingsfunktioner i de klassiske Sim-spil. For at komme lidt hurtigere frem i spillet er der et par snyderi, du kan gøre for at gøre livet lidt lettere.

Jobbet

Ligesom livet handler The Sims 3 mest om at tjene penge, tage sig af din familie og have det sjovt. At tjene penge i The Sims 3 er som at tjene penge i livet. Det er vigtigt at få et godt job, og det bedste at komme tidligt i spillet er på rådhuset. Når du først har fået jobbet der, skal du blive venner med Ruth og være venner i cirka en uge. Bed derefter hende om en forhøjelse, så får du flere penge om ugen.

Fiskeri

Fiskeri er en lukrativ måde at tjene penge i The Sims 3 til iPhone. Når du starter dit spil, har du en fiskestang til din rådighed. I centrum af byen er der en sø, hvor der er mange fisk. Fisken er der for dig at fange. Gå til søen og fang så mange fisk som muligt, og tag dem med på markedet. Sælg fisken for at tjene ekstra $ 200- $ 1.000 under spillet.

Svindel

At lave dine daglige ting koster ofte en hel del penge. Uanset om det er at skylle dit toilet, tage et bad eller spise middag, jo mere du gør det, jo flere penge bruger du. En god måde at undgå nogle af omkostningerne er ved at bryde ind i andre Sims-huse, når de er gået i seng. Dette sker normalt omkring kl. 10 til 23. Gå ind og tag en snack og brug deres badeværelse.