Sådan blokeres dit nummer, når du foretager et telefonopkald

Opkaldsidentifikation giver dig mulighed for at se, hvem der ringer, før du løfter telefonen. De fleste telefonudbydere opkræver et gebyr for denne tjeneste. Når en person ringer, kan du se vedkommendes nummer og navn vises på skærmen. Federal Communications Commission har regler på plads, der beskytter opkalders privatliv. De kræver, at alle telefonselskaber tillader opkaldere at blokere deres nummer, når de foretager et opkald. Disse blokprocedurer skal være ensartede og gratis for alle telefonudbydere. Det er meget nemt at blokere dit nummer, før du foretager et opkald.

Før du foretager et opkald, skal du tage din telefon og vente på klartonen.

Ring til stjernetasten på nummerpladen efterfulgt af nummeret 67. Dette er koden, der forhindrer dit navn og nummer i at blive vist på den anden persons opkalds-id.

Ring til telefonnummeret på den person, du ringer til, straks efter du har blokeret blokkoden. Opkaldet fortsætter som normalt. Når du er færdig med at tale, skal du bare lægge på. Bemærk, at du bliver nødt til at ringe * 67 hver gang inden et opkald.

Tips

Blokering af dit navn og nummer til et telefonopkald til et gratis nummer forhindrer muligvis ikke fuld blokering, fordi den enhed, du ringer til, betaler for opkaldet.