Apple nu flyver årlig ferie tv-reklame: "misforstået"

Apple har begyndt at flyve deres årlige ferie tv-reklame for denne sæson, der nu kører på de fleste populære tv-netværk, videoen er også blevet indlejret nedenfor for nem visning. Dette års fokus er på iPhone, og det er evnen til at lave og redigere en film på farten, som derefter kan deles med andre ved hjælp af den trådløse AirPlay-tjeneste.

Annoncen med titlen "Misforstået" følger et historietema, som indirekte fortales gennem en teenage dreng, der ser limet til sin iPhone og generelt uinteresseret i familieferiefestivaler der foregår omkring ham. En række sæsonbetonede aktiviteter foregår lige fra julehilsner til snedkerbygning, træindretning, slæde og vandreture i sneen, mens "Have Yourself a Merry Little Christmas" spiller i baggrunden. Omkring halvvejs gennem kommercielt antages det at være kedeligt, at teenager tager et centralt skridt for at dele med familien, hvad han faktisk har gjort - ikke stirrer ind i en anden verden på sin telefon, men i stedet skaber en rørende familieferiefilm, der udelukkende er lavet på sin iPhone. Annoncen slutter med "Happy Holidays" og Apple logoet.

Apple har kørt ferie-tema reklamer i flere år i træk nu, sidste år var fokus på at bruge iPad med FaceTime, 2011 stedet var min personlige favorit, Santa ved hjælp af Siri, mens 2010 featured Santa bruger FaceTime. På trods af at de ældre videoer bliver sendt til Apples officielle YouTube-kanal, viser de i øjeblikket som "private" og er ikke længere synlige.