Dial & Konverter Vanity Telefonnumre nemt på iPhone

Du er sikkert klar over, at iPhone automatisk registrerer telefonnumre på websider, så du kan trykke direkte på et telefonnummer og vælge at ringe til det pågældende nummer, sende det en besked, føje det til Kontakter eller at kopiere det til udklipsholderen. Tap-to-Dial-funktionen er let den hurtigste måde at ringe til et nummer på internettet:

Men hvad med telefonnumre, der er mnemonic og opført som breve? Ofte kaldet forfængselsnumre, disse vil være som 1-800-COMCAST, 1-800-MY-APPLE, 1-800-SOS-APPLE, osv., Og de registreres ikke automatisk af iOS. Ved første øjekast synes de ikke at være anvendelige på iPhone, men det viser sig, at de er, bare ikke direkte.

Dial Vanity Numbers med Copy & Paste

For at ringe et forfængselsnummer og konvertere det til tal, skal du bare trykke og holde på den alfabetiske version, vælg "Kopier" og derefter gå til telefonappen. Når du er i telefonapp, skal du vælge tastaturet og derefter trykke på og holde den tomme region øverst og vælge "Indsæt". Dette vil omgående konvertere det forkortede forfængselsnummer til et faktisk telefonnummer, det er fint i sig selv, men selvfølgelig kan du også ringe til det.

Du vil bemærke, at det forfængte alfabetiske nummer stadig er under den konverterede numeriske version, så du kan være sikker på at du ringer til det rigtige sted.

Hoveder op til iLounge for at finde det praktiske lille konvertertrick.