Sådan tilslutter du en Vizio til Wi-Fi

Mange Vizio-fjernsynsapparater leveres med en integreret trådløs Wi-Fi-adapter, der giver dig mulighed for at se online film og videoklip på din tv-skærm. For at tilslutte Vizio TV-apparatet til dit trådløse Wi-Fi-hjemmenetværk skal du få adgang til Vizio's opsætningsmenu med tv-fjernbetjeningshåndsættet. Når du har oprettet forbindelse til opsætningen, kan du læne dig tilbage og nyde tv-shows og film fra video-on-demand-tjenester såsom Hulu og Netflix og online videoklip fra YouTube og sociale netværkssider.

Tænd dit Vizio tv-apparat.

Tryk på “Menu” -knappen på fjernbetjeningen. Rul til "Netværksmenu" med fjernbetjeningens piletaster, og vælg denne indstilling ved at trykke på "OK" -knappen.

Se listen over tilgængelige Wi-Fi trådløse netværk i afsnittet "Trådløse adgangspunkter" på siden Netværksforbindelser.

Rul til dit Wi-Fi-hjemmenetværk med pil ned på fjernbetjeningen. På de fleste tv-apparater kan du kun se dit hjemmenetværk, men den trådløse adapter kan muligvis også registrere andre netværk, hvis du bor i en boligblok. Find dit hjemmenetværk ved at kigge efter det navn, du har tildelt netværket på din computer, eller brandnavnet på den trådløse router.

Tryk på “OK” -knappen på fjernbetjeningen for at vælge dit netværk. Indtast netværkets sikkerhedsadgangskode, hvis du bliver bedt om det. Du indstiller denne adgangskode, når du konfigurerede netværket på din computer.

Vælg "Opret forbindelse" for at oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket. Dette tilslutter Vizio TV-apparatet til det trådløse netværk.

Tips

Vælg "Vis tastatur" i trin 5 for at indtaste netværksadgangskoden på Vizios skærmtastatur. Dette er normalt hurtigere end at indtaste adgangskoden med de alfanumeriske taster på fjernbetjeningen.