Sådan hostes en online-tombola

Tombolaer kan generere større fortjeneste, når de hostes online, fordi fundraiseren når ud til flere mennesker. De fleste lodtrækninger er generelt struktureret til, at enkeltpersoner køber en eller flere billetter i håb om, at indgangen vil føre til at få et bestemt produkt eller en bestemt tjeneste. Reglerne for at være vært for en online-tombola varierer fra land til land, så undersøg hvilke love der gælder inden du er vært for en for at undgå juridiske problemer.

For det første kræver din stat en spillelicens for at være vært for lodtrækning? Tomboler betragtes som spil i nogle stater og kan være ulovlige. Kontakt din stats indtægtsministerium eller udenrigsminister for at kontrollere, om der kræves licenser til at være vært for en online-tombola.

Design et websted til lodtrækningen. Hvis du ikke ved hvordan, skal du leje en freelance webdesigner fra websteder som Elance.com, Getafreelancer.com eller Guru.com. Eller brug en webstedsskabelon, der findes på et sted som Templatemonster.com til at designe det. Webstedsskabeloner giver dig mulighed for at overvåge indholdet og billederne.

Åbn en handelskonto i en bank. Handelskonti er ofte underlagt kreditgodkendelse og kræver en yderligere forretningskonto eller personlig kontrolkonto.

Bed en organisation om at deltage i dit websted som lodtransponsor. Tal kirker, samfundscentre eller andre nonprofitorganisationer for at få hjælp. At have et websted dannet kan få incitamentet til en gruppe eller organisation til at blive involveret.

Generer trafik til din tombola. Brug fora og sociale netværkssider som Facebook, MySpace og Twitter til at trække trafik. Fremhæv lodtrækningens sag for at tilskynde folk til at deltage.