Sådan oprettes en kalender i Java (4 trin)

Java kalenderklasse gemmer oplysninger om et øjeblik i tiden. Klassen kan bruges til at sammenligne med forskellige tidspunkter, til at manipulere oplysninger om en gang eller for at fastslå det aktuelle tidspunkt. Oprettelse og manipulation af kalenderklassen er relativt ligetil. Programmøren skal kun importere en fil fra java.util-pakken. Et kalenderobjekt kan være lokalt eller globalt inden for et program og initialiseres let til det aktuelle tidspunkt.

Trin 1

Skriv "import java.util.Calendar" øverst i java-filen uden for klassedeklarationen, hvor du opretter en kalender til import af kalenderklassen til dit program.

Trin 2

Skriv "Kalender cal = Calendar.getInstance ();" ind i dit program, uanset hvor du har brug for et kalenderobjekt for at oprette en ny kalender med navnet cal med den aktuelle dato og tid. Skift "cal" til et andet variabelnavn, når du opretter mere end et kalenderobjekt.

Trin 3

Brug kalenderobjektets sæt (int-felt, int-værdi) -metode til at indstille det tidspunkt, som dit kalenderobjekt skal repræsentere. Brug konstanterne i kalenderklassen til at definere felt og værdi. For eksempel at skrive "cal.set (Calendar.MONTH, Calendar.MAY);" indstiller kalendermåneden til maj. At skrive "cal.set (Calendar.YEAR, 1988);" indstiller kalenderens år til 1988.

Brug kalenderobjektets get (int Field) metode til at returnere den værdi, der er gemt i et givet felt. Brug endnu engang konstanterne i kalenderklassen til at definere feltet. For eksempel tildeler "int i = cal.get (Calendar.YEAR)" værdien 1988 til variablen i.