Sådan minimeres et foto til 100 pixels X 100 pixels og ikke mere end 6 KB

En "100 x 100" pixel billedstørrelse er ret almindelig for avatarer, miniaturebilleder og andre små logoer, der bruges i fora og billedgallerier på Internettet. Det er også vigtigt at gøre disse filstørrelser så små som muligt, så webstedets indlæsningstider forbliver hurtige. Heldigvis er der mange gode komprimeringsmetoder, der let kan bruges til at sikre, at din avatar eller dit lille foto ikke har nogen ekstra masse.

Trin 1

Åbn din billededitor, og indlæs den fil, du vil komprimere. En "100 x 100" pixelstørrelse er ret lille, så vælg ikke et billede, der er særligt detaljeret, da detaljerne ikke oversættes godt.

Trin 2

Åbn panelet "Billedstørrelse" i menuen "Billede". Indstil opløsningen til 36 pixels / tomme. Sørg for, at afkrydsningsfeltet "begrænse proportioner" er markeret, og at "pixels" er valgt i rullemenuen ud for bredde og højde. Indstil det nummer, der er lavere (bredde eller højde) til 100. Det andet tal falder også, men vil stadig være højere end 100. Klik på "Ok."

Trin 3

Åbn panelet "Canvas Size" i menuen "Image". Sørg for, at "pixels" er valgt i rullemenuen ud for bredde og højde. Du vil se de samme numre, som du gjorde i panelet "Billedstørrelse". Skriv 100 i boksen, som du ikke ændrede i det foregående trin. Dette beskærer billedet, så pas på, at du mister lidt af billedet fra siderne eller fra toppen og bunden. Tryk på "Ok."

Trin 4

Klik på "File" og "Save As", og vælg "jpg" eller "jpeg." Tryk på "Ok." En anden boks dukker op og spørger om .jpg-billedkvalitet. Indstil skyderen til "1", dens mindste værdi. Tryk på "Ok."

Kontroller billedets filstørrelse. Hvis det er mere end 6 KB, skal du enten sænke opløsningen endnu mere eller minimere farvedataene. For at minimere farvedataene skal du klikke på "Indekseret tilstand" i menuen "Billede". Dette skaber et 256 farvebillede. Gå tilbage til "RGB-tilstand" fra "Image" -menuen, og gem filen. Hvis dit billede stadig er mere end 6 KB, skal du vælge "Gråskala" i menuen "Billede" og gemme.