Sådan udskrives cd-etiketter med fotos

Udskrivning af dine egne CD-etiketter med fotos kan være en sjov og givende oplevelse med den rigtige viden og de rette værktøjer. Du kan tage familiebilleder og føje dem til en DVD- eller CD-samling af billeder og videoer. Tilføjelse af fotos til en CD eller DVD med CD-etiketter er lige så let som at skrælle og indsætte.

Trin 1

Begynd med at se på pakken, som dine cd-etiketter kom ind for at se, om den har instruktioner om, hvordan man udskriver eller bruger en skabelonkilde. I så fald vil du besøge producentens websted og følge instruktionerne. Hvis ikke, gå videre til næste trin.

Trin 2

Download skabelonen til dine cd-labels fra sider som Avery.com, WorldLabel.com og OnlineLabels.com. Når du har din skabelon, skal du åbne den i dit billedprogram eller cd-mærkningssoftware. Åbn de billeder, du vil føje til etiketterne ved hjælp af et fotoprogram. Et par anstændige programmer er Gimp.org, Paint.NET og Photoscape.org til online adgang.

Trin 3

Juster udskriftskvaliteten på billederne til mindst 96 DPI. Gå til "Rediger billede", der findes i proceslinjen i fotoprogrammet, tryk på "Juster billedstørrelse" og skift DPI-opløsning. Dit særlige fotoprogram kan have yderligere instruktioner om, hvordan du gør dette. Gem billedet på en let at huske placering.

Trin 4

Gå til cd-mærkningssoftwaren eller til dit tekstbehandlingsprogram. Her skal du åbne skabelonen ved at trykke på "File" og "Open" og derefter angive placeringen af ​​skabelonen. Hvis din software har indbygget skabelonen, skal du bare åbne skabeloner og vælge den rigtige til dine etiketter.

Trin 5

"Klik" indsæt, og vælg det billede, du vil føje til etiketten. Juster billedet i overensstemmelse hermed, og sørg for, at de dele af billedet, du vil have vist på etiketten, ligger inden for de trykte områdelinjer.

Udskriv en testetiket på et almindeligt papirark, kontroller at billedet vises korrekt, og at placeringen er der, hvor du vil have det. Læg derefter cd-mærkaterne i printeren, og sørg for, at de er justeret med printerens papirstyr. Udskriv et ark etiketter ad gangen, og giv dem tid til at tørre helt.