Sådan aktiveres og bruges tekst til tale på iPhone og iPad

De nyere versioner af iOS indeholder en fantastisk tekst til tale-motor, som lader dig vælge enhver tekst og have det talt med dig. Dette betyder i grunden, at du kan have en iPhone, iPad eller iPod touch, og du kan læse indholdet af enhver webside, noter, tekstfiler eller endog ebøger og iBooks. Før du kan bruge teksten til talefunktion, skal du aktivere den.

Aktivering af tekst til tale i iOS

  1. Start "Indstillinger" og tryk på "General"
  2. Rul ned til "Tilgængelighed" og tryk på "Tal valg"
  3. Skub til "ON" og juster skyderen "Speaking Rate" til en passende indstilling

Nu, da denne talefunktion er blevet aktiveret, er det tid til at bruge det.

Brug af tekst til tale i iOS

  1. Tryk og hold på nogen tekst, indtil vælgerværktøjet kommer op
  2. For et enkelt ord skal du trykke på "Tal", ellers for at tale alt tryk på "Vælg alle" efterfulgt af "Tal"

Når tale er startet, skifter "Speak" knappen til "Pause", hvilket gør det nemt at standse og genoptage enhver talet tekst. Du vil bemærke, at stemmen er den af ​​Siri, som også er stemmen til Samantha i Mac OS X, som du kan tilføje selv, hvis du ikke har gjort det endnu.

Med taleaktiveret er tale tekst tilgængelig i næsten enhver app, så længe du kan vælge teksten. Dette virker perfekt i Safari, Noter, Instapaper, Pocket og endda iBooks, hvis du vil have historier læst til dig, selvom du skal vælge al tekst igen på hver side, når den er færdig med at læse den aktuelle side. Fortrinsvis vil en fremtidig version af iBooks bare inkludere talemotoren indbygget, og vi behøver ikke at gøre det. Anyway, nyd!