Facebook til iPad App kommer snart

Facebook er ved at udløse en officiel iPad app, ifølge New York Times. Appen siges at være frit tilgængelig "i de kommende uger" og ikke bare en rescaled iPhone app version, men den er optimeret specielt til iPads større berøringsskærm. Fra NYT:

Folk, der har set applikationen, sagde, at den har et fladt design, der er skræddersyet til iPad og dets touchscreen interface. Facebook-udviklere og designere har også gennemgået Facebook Chat og Facebook Groups funktioner til applikationen. Og appen vil gå ud over funktionerne på Facebook-webstedet ved at tillade brugere at skyde og uploade billeder og videoer direkte fra iPad's indbyggede kameraer.

"Foto- og videooplevelsen er fantastisk, der tilbyder fuld opløsning og fuldskærmbilleder, " sagde en person, som har set appen.

I øjeblikket er iPad-brugere tvunget til enten at køre iPhone- og iPod touch-versionen opskaleret 2x, hvilket giver en temmelig uinteressant brugeroplevelse, eller bare indlæse Facebook-webstedet direkte i mobil Safari. Ingen af ​​disse er ideelle løsninger, og en indbygget app er meget forventet af Facebook-brugere, selv om der også er flere interessante alternativer som Facebook fotoramme og nyhedsfeed webapp, der blev designet til iPad i tankerne.