Sådan opstilles og bruges Apple Pay på Apple Watch

Apple Watch understøtter Apple Pay, som i grunden lader dig bruge dit ur som en super-hurtig betalingsmekanisme i en række butikker, lige fra Whole Foods til Starbucks, hvor mange flere kommer om bord. Ligesom Apple Pay på iPhone behandles betalingerne og håndteres af et kreditkort eller betalingskort, og derfor skal du oprette Apple Watch for at bruge Apple Pay, før du kan foretage hurtige betalinger med enhed.

Når du har Apple Pay-opsætningen på Apple Watch, vil du kunne foretage betalinger og køb bemærkelsesværdigt hurtigt med stort set bare en hurtig svejsning af dit håndled.


Hvis du ikke har gjort det allerede, skal du sørge for at oprette Apple Pay på iPhone først. Forudsat at du allerede har Apple Pay, der arbejder på iPhone, er det ret simpelt at indstille det til at fungere på en parret Apple Watch.

Sådan tilføjes kort til Apple Watch til Apple Pay

Før du kan bruge Apple Watch til Apple Pay-køb, skal du tilføje et kort (eller to) fra iPhone, så er det sådan:

  1. Åbn appen "Apple Watch" på den parrede iPhone og gå til fanen "My Watch"
  2. Vælg "Passbook & Apple Pay"
  3. Tryk på "Tilføj kredit eller betalingskort" og vælg derefter kortet, der skal tilføjes fra iPhone, bekræft det med sikkerhedskoden, og tryk derefter på "Næste"
  4. Godkende vilkårene og vent et øjeblik, da Apple Pay-kortet er verificeret
  5. Gentag, hvis du ønsker at tilføje flere kort fra iPhone til Apple Watch Apple Pay

Nu hvor et kort er tilføjet, kan du bruge det pågældende kort (eller andre) til at betale med Apple Pay på Apple Watch.

Og ja, hvis du undrer dig, kan du have Apple Watch bruge et andet standardkort fra Apple Pay på den parrede iPhone.

Du kan til enhver tid slette et kort fra Apple Watch ved at vælge det i appindstillingerne og vælge "Fjern kort". Det siger nok nok, men hvis du sletter kort fra Apple Pay på iPhone eller Apple Watch, fungerer betalingstjenesten ikke uden at tilføje et andet kort til enheden.

Sådan betaler du med Apple Pay på Apple Watch

Brug af Apple Pay med Apple Watch er ekstremt nemt, selvom du selvfølgelig skal være hos en forhandler, der understøtter Apple Pay til at begynde med:

  1. I Apple Pay-kompatibelt register dobbeltklikker du på knappen på siden af ​​Apple Watch
  2. Når du ser indikatoren 'Klar ...' med dit kreditkort vist på Apple Watch-skærmen, skal du svæve dit ur i nærheden af ​​betalingslæseren
  3. Du hører et lille bip for at bekræfte betalingen

Yup, det er det, det er så simpelt, og det er så hurtigt. Det virker meget godt og er overraskende diskret også, sikkert mere end at holde iPhone til en Apple Pay-læser.

Bemærk, at hvis du dobbeltklikker på tænd / sluk-knappen på siden af ​​Apple Watch uden at tilføje et Apple Pay-kort, vil det fortælle dig at indstille en op gennem Apple Watch-appen på iPhone, som vi beskrevet ovenfor.