20 Amazing 2048 × 2048 Baggrunde Perfekt til iPad Retina Display

Det har været et stykke tid siden vi har lavet en iPad-specifik tapet-roundup, så vi tog sig tid til at samle en samling af 20 helt smukke højopløselige nethinde baggrunde til iPad, der er dimensioneret til 2048 × 2048. Du vil finde en blanding af fantastiske scener, abstraktioner og strukturer, der er så gode, at du næsten kan føle dem. Klik gennem hvert billede for at komme til fuldstørrelsesversionen, tryk så og hold og vælg "Gem billede" for at gemme det lokalt til iPad i din app, hvor du kan sætte dem som din desktop baggrund.

Selvom disse tapeter er specielt rettet mod iPad's højopløsningsskærm og passer perfekt til iOS-homescreenen, er der virkelig ingen grund til, at de ikke fungerer på en stationær Mac eller PC, iPhone eller Android, da næsten alle er typisk lavere opløsning end IPADs nethinden skærm alligevel.

Uden yderligere ado, nyd baggrunde!

Grønne dråber

Over skyerne ved skumring

Sprængt glas

Pels

Starry Skum over bjerge

Blå fjer

Vintage æblefarvet træ

Rød rust tekstur

Varieret lime rust

Tekstureret gitter

Ivy væg

Stormfulde hav om natten

Vindues kondensering

Mos

Pebbles

Tørt vildt græs

Fuji

Græs

Blå astro skyer og stjerner

Isberg

Ønsker du flere fantastiske desktop- og startskærmbilleder? Tjek vores tidligere tapet-roundups, den fremragende forskelligartede samling fra Brett Jordanas galleri på flickr, gå ikke glip af @RetinaiPadWalls på Twitter (følg os også!), Eller afslør de fantastiske skjulte baggrunde i OS X, hvis du ikke har gjort det endnu.