Sådan placeres subliminale meddelelser på en video

Elementer, du har brug for

  • Redigeringsudstyr (såsom Final Cut)

  • Video

En subliminal besked i en video er et billede, der vises i en ekstremt kort periode for at sende en besked til seeren uden at han ved, at han har modtaget beskeden. For eksempel, under filmfremvisninger i 1950'erne og 60'erne, havde teatre angiveligt placeret subliminale billeder af forskellige indrømmelser i film for at gøre teaterbesøgere sultne på flere af dem. Med simpelt redigeringsudstyr kan du også indsætte dine egne underordnede meddelelser i videoer.

Find det billede, du vil bruge til den underordnede meddelelse. Hvis din besked er at prøve at få den person, der ser på, at drikke noget, skal du kigge efter et billede af en drikkevare. Hvis beskeden er at holde op med at ryge, skal du kigge efter et billede af noget, der minder nogen om at holde op med at ryge, såsom en beskadiget lunge.

Bring videoen op i redigeringsprogrammet. Hvis du bruger et redigeringsprogram, skal du muligvis digitalisere hele videoen for at redigere den på din computer. Når videoen er i programmet, skal du finde det sted, hvor du vil placere den underordnede meddelelse.

Rediger billedet ned til et klip, der er mindre end 30 millisekunder. Dette skal være kort nok til, at seeren ikke er klar over, at hun ser billedet, mens længe nok til, at billedet teoretisk registreres i seerens underbevidsthed.

Indsæt klippet i videoen, hvor du finder det passende. Da billedet kun er på skærmen i 30 millisekunder, kan du blot kopiere og indsætte en del af videoen i stedet for at indsætte mellem to sektioner af videoen. Fordi det kopieres og indsættes over et så lille afsnit, vil seeren ikke mærke en afbrydelse i selve videoen.

Tips

Der er intet videnskabeligt bevis for, at subliminale meddelelser påvirker tankerne hos enkeltpersoner, der ser videoen.

En anden måde at indsætte subliminale meddelelser er ved at placere billeder i baggrunden af ​​skud, som produktplacering.

Advarsler

Der er mange etiske spørgsmål angående at lægge en subliminal besked på en video, som en anden ser. Mange mennesker har imidlertid forsøgt at bruge subliminale meddelelsesteknikker på sig selv for at få dem til enten at lære et emne eller afslutte en dårlig vane.