Sådan tilsluttes en Sony Vaio til et tv

Med den avancerede teknologi på Internettet og computere kan det medføre ekstra underholdning og værdi at integrere din Sony Vaio-computer i din hjemmebiografopsætning. Tilslutning af din Vaio til dit tv giver dig mulighed for at nyde browsing på storskærm på Internettet, diasshow, præsentationer og videostreaming fra din sofa.

Trin 1

Find enten VGA-, HDMI- eller DVI-porten på dit Sony Vaio og high-definition tv. Hvis du har mere end en mulighed, skal du vælge den, der fungerer bedst til din opsætning. HDMI (High-Definition Multimedia Interface) giver den bedste kvalitet efterfulgt af DVI og endelig VGA. De fleste HD-tv har VGA- og HDMI-porte. Hvis din computer kun er udstyret med en "DVI Out" -port, og dit fjernsyn ikke har en "DVI In" -port, skal du bruge en DVI-til-HDMI-konverter.

Trin 2

Sluk både dit fjernsyn og din computer og Sony Vaio.

Trin 3

Sæt det valgte kabel i computeren og den anden ende i dit fjernsynsapparat.

Trin 4

Tænd både dit fjernsyn og Vaio, og skift dit fjernsyn til den korrekte indgang, hvis det ikke automatisk gør det.

Sørg for, at dit tv modtager et videosignal fra din computer. Hvis du bruger en Sony Vaio-bærbar computer, der kører Windows Vista eller Windows 7, skal den automatisk registrere den nye forbindelse og give video til dit tv. Hvis det ikke gør det, eller hvis du kører Windows XP, skal du holde "Fn" -tasten nede og trykke på F4 for at aktivere videooutputtet. Til sidst skal du kontrollere din computers videoindstillinger, der findes i kontrolpanelets "Display" -egenskaber, for at sikre, at de er optimeret til dit fjernsyn.