Sådan tilsluttes ørepropper til en bilradio (3 trin)

Selvom store højttalere kan tilføje utrolig bas og lyd til lyd, foretrækker du måske den skarpe, klare lyd, du får, når du lytter til musik med hovedtelefoner. Hvis du ejer en iPod eller en hvilken som helst anden bærbar elektronisk enhed, har du sandsynligvis også et par ørepropper - små hovedtelefoner, du sætter lidt ind i din øregang - så du kan lytte til musik på farten. I nogle tilfælde kan du endda tilslutte ørepropper til din bils stereoanlæg, selvom du skal være forsigtig, når du lytter til musik på denne måde.

Trin 1

Hæng dine ørepropper direkte ind i din bils radio ved at sætte stikket i "Aux" -porten, hvis din bil har en. Ligesom det er tilfældet med en iPod eller en bærbar cd-afspiller, vil dette overføre lyd direkte fra stereoudgangen til dine ører.

Trin 2

Tilslut trådløse ørepropper til din bils stereoanlæg ved hjælp af Bluetooth-teknologi, hvis begge enheder er udstyret med det. Naviger gennem din bilstereos menu, indtil du kommer til muligheden for at tænde Bluetooth, på hvilket tidspunkt den registrerer dine Bluetooth-ørepropper og begynder at overføre lydudgangen til dem trådløst.

Undgå at lytte til musik i din bil ved hjælp af ørepropper, hvis du er den, der kører. Selvom det er OK for passagerer, at deres hørelse er blokeret, er det vigtigt, at du er opmærksom, mens du betjener et motorkøretøj, hvis nogen klager for at fortælle dig, at de er i fare for at ramme dig. I mange stater er det ulovligt at køre i hovedtelefoner.