Sådan roteres en video på Windows Movie Maker

Hvis din Windows Movie Maker-video er på hovedet, eller du bare vil rotere den til specielle effekter, skal du bruge Windows Movie Maker til at udføre rotationen. Movie Maker er et gratis videoredigeringsprogram, der følger med Windows. Det er nyttigt til redigering og tilpasning af videoer. Videografer bruger også softwaren til at konvertere andre medietyper til Windows Media Video (WMV) -formatet. Du behøver ikke redigere en video for at bruge programmet. Du skal blot importere din fil og anvende et rotationsfilter for at rotere videoen.

Trin 1

Klik på Windows "Start" -menu og skriv "Windows Movie Maker." Tryk på "Enter". Programmet åbnes.

Trin 2

Klik på "Importer medie" øverst på skærmen for at åbne vinduet "Importer medieelementer".

Trin 3

Naviger til videofilen, hvor du skal rotere, og dobbeltklik på den. Dette åbner videoen og placerer et miniaturebillede i arbejdsområdet.

Trin 4

Tryk på "CTRL + D." Movie Maker tilføjer miniaturebilledet til tidslinjen nederst på skærmen.

Trin 5

Højreklik på miniaturen og vælg "Effekter". Vinduet Effekter åbnes. Du vil se tre rotationseffekter: "Rotate 180", "Rotate 270" og "Rotate 90." Disse effektnumre bestemmer, hvor mange grader softwaren roterer videoen.

Trin 6

Klik på en af ​​effekterne for at fremhæve den, og klik på "Tilføj". Movie Maker roterer videoen.

Trin 7

Klik på "Udgiv film" for at åbne udgivelsesguiden. Klik på "Denne computer" og klik på "Næste".

Trin 8

Indtast et navn til videoen i feltet "Filnavn", og klik på "Næste" for at se vinduet Indstillinger.

Vælg en kvalitetsindstilling. Standardindstillingen er "Bedste kvalitet til afspilning på min computer." Klik på "Publicer" for at offentliggøre videoen.