Sådan oprettes en transkriptionsfodpedal

En fodpedal er den nemmeste måde at kontrollere den optagelse, du transskriberer. Uanset om du bruger et OSX- eller pc-baseret system og en Linemaster, Behringer, Dictafon eller et af de mange andre tilgængelige pedaler, kan du hurtigt installere din pedal ved at følge disse trin. Så længe du har den software, der fulgte med den, har du ingen problemer, når du opretter en transkriptionsfodpedal.

Trin 1

Sæt donkraften i pedalen. Nogle modeller har kablet permanent fastgjort til pedalen; med andre, skal du muligvis indsætte forbindelsesstikket i pedalen, før du slutter det til din computer. Kun den ene ende af kablet har et stik, der passer i din pedal, så du skal ikke bekymre dig om at fastgøre den forkerte ende.

Trin 2

Identificer stikket i den anden ende af kablet. Det vil enten være en USB-type, seriel eller spilcontroller (som vil være et lille, rundformet stik med flere ben).

Trin 3

Placer transkriptionspedalen under dit arbejdsområde, hvor du vil bruge den. Bring kablet op til computeren bagfra, så det ikke hænger foran dig og forstyrrer din evne til at rejse sig og sætte dig ned ved computeren.

Trin 4

Tænd din computer. (Hvis du har en MAC OSX-computer, skal du fortsætte med at læse. Hvis du bruger en pc, skal du gå til trin 5.) På en MAC OSX-computer skal du sætte pedalkablet i computeren, og computeren genkender og installerer det automatisk (stik -n-play). Hvis din MAC ikke er OSX, skal du tilslutte kablet, sætte installations-cd'en i dit drev og køre installationsguiden. Når guiden er færdig, skal du manuelt gå under "Systemindstillinger" og kontrollere, at spilcontrolleren på computeren er indstillet til din transkriptionspedal. Selvom din pedal er en USB- eller seriel enhed, skal spilcontroller-indstillingen være indstillet til pedalen.

Trin 5

Sæt din installations-cd på din pc. Installationsguiden skal automatisk begynde; hvis den ikke gør det, skal du åbne "File Explorer" fra din hovedmenu, vælge "CD-drev" og dobbeltklikke på filen mærket "Install" for at begynde. Følg instruktionerne, som guiden giver, og læs hver skærm omhyggeligt. Guiden vil spørge dig, hvor du vil installere programmet, og derefter vil den bede dig om at tilslutte kablet. Gør det og tryk på "Næste" i guiden, og det fuldfører automatisk installationen.

Åbn dit transskriptionsprogram. Uanset om du bruger MAC eller PC, skal du kontrollere, at indstillingerne i dit program genkender transkriptionspedalen. Test det, og sørg for, at det fungerer korrekt.