Sådan blokerer du reklamer

Tv blev opfundet som et leveringskøretøj til reklamer. I årevis har seerne været udsat for angreb fra annoncører, der smyger deres varer. Heldigvis, med fremkomsten af ​​personlige videooptagere eller PVR'er, kan seerne springe oplevelsen af ​​reklamer helt over. Der er to måder at blokere reklamer på: den ene er ved at se programmer med en tidsforsinkelse, og den anden er ved at optage programmer med PVR og se dem senere. En PVR med kommerciel blokeringsfunktion er påkrævet.

Trin 1

Køb en PVR, der tilbyder kommerciel eliminering, tidsforsinket visning og optagelse. De fleste nye modeller tilbyder disse funktioner. PVR skal også være kompatibel med kabel- eller satellitudbyderen i dit område.

Trin 2

Tilslut PVR til TV'et og / eller kabel- / satellitboksen. Den nøjagtige opsætningsmetode vil variere efter model og andre tjenester. Nogle kabel- og satellitudbydere tilbyder deres egne PVR-kasser som en del af kabel- / satellitboksen.

Trin 3

Vælg et program, du vil se. Aktiver tidsforsinkelse eller kommerciel eliminationsfunktion. Seeren bliver nødt til at se programmet med en 10-minutters forsinkelse for at undgå reklamerne. PVR vil fortælle personen, hvornår de kan se efter uafbrudt visning.

Vælg hvilke programmer, der skal downloades til PVR's harddisk. Når showsne er downloadet, fjernes reklamerne automatisk. Du skal muligvis aktivere en indstilling, der gør dette inden download. Se de optagede shows reklamer gratis på din fritid.