Deaktiver Picture Frame Button fra iPad Lock Screen

Selvom iPad Picture Frame-funktionen er pæn, kan det være et problem at have det på låseskærmen. For det er det meget nemt at trykke ved et uheld, hvilket er bare frustrerende, men måske mere vigtigt er de potentielle privatlivsproblemer forårsaget af Picture Frame defaulting for at vise hele Photo app Camera Roll. Det betyder, at selv med et låseskærm-kodeord, kan du trykke på den pågældende blomsterknap for at vise nogle billeder, du ikke rigtig vil dele med verden.



Der er virkelig tre måder at klare dette på: ved at oprette og indstille et brugerdefineret album specifikt til billedrammen, holde et vågent øje med de billeder, der er gemt på iPad, eller måske nemmest at deaktivere blomsters billedramme-knap helt fra låseskærmen, hvilket er hvad vi dækker her.

  • Åbn indstillinger og gå til "Generelt", og vælg derefter "Passcode Lock" og indtast adgangskoden til låseskærm, hvis en er indstillet
  • Se under "Tillad adgang, når du er låst:" for "Billedramme" og indstil den til OFF

Når du går tilbage til låseskærmen, vil du nu finde blomsterknappen fjernet, og du vil ikke længere få adgang til billedrammen fra låseskærmen. I stedet skal du manuelt starte et diasshow fra appen Fotos, hvis du vil slå enheden til en billedramme eller diasshow.

Du har sikkert bemærket, at du skal have en adgangskode indstillet og tændt for at deaktivere billedrammen. Selvom det kan være skuffende, hvis du bare vil slukke for blomsterknappen for at stoppe ved et uheld at trykke på det, men af ​​privatlivets grunde giver det meget mening, da det kun er en adgangskode til låseskærm, der forhindrer nogen i at få adgang til Billeder-appen og det fulde kamera ruller alligevel.