Sådan tilføjes bots i "Counter-Strike"

"Counter-Strike" er et sjovt og vanedannende spil, som hundreder af tusinder mennesker nyder over hele verden. Faktisk betragtes det trods sin relativt gamle alder stadig som en af ​​de fineste holdbaserede first-person shooters nogensinde er lavet. Hvis du kæmper for at finde teammedlemmer eller bare vil blive udfordret af computeren, kan du tilføje bots i stedet for andre levende spillere.

Hvis du har adgang til en online server, behøver du ikke følge dette trin. Hvis ikke, skal du indlæse "Counter-Strike Source." Klik på "Opret server" i hovedmenuen. En boks vises, der tillader valg af kort, antal spillere, antal bots og sværhedsgrad. Foretag dine valg, og klik på "OK".

For at bruge konsolkommandoer, som giver dig mulighed for at tilføje bots inde fra spillet, skal konsollen være aktiveret. Gå til skærmen "Indstillinger" og klik på "Tastatur." Klik på feltet "Avancerede indstillinger" og derefter "Aktivér udviklerkonsol". Klik på "OK". Du kan få adgang til konsollen ved at trykke på tilde (~) -tasten.

For at tilføje en bot til en server skal du trykke på tilde-tasten og skrive "bot_add" og trykke på "Enter" -tasten. En bot vises på serveren, så længe du har spilleautomater til rådighed. For at tilføje en bot til et bestemt hold er kommandoerne enten "bot_add_ct" eller "bot_add_t." Den første vil skabe en kontra-terrorist, den anden en terrorist. Bemærk, at i en standardserverkonfiguration skal hold have lige mange spillere. For at omgå dette skal du bruge kommandoen "mp_autoteambalance 0." For at fjerne en bot fra begge hold skal du bruge kommandoen "bot_kick 'name'" hvor 'name' er botens navn i spillet.

Hvis du bruger administratoradgang til en privat server, skal du først få adgang til muligheden for at udstede kommandoer til serveren ved at angive den korrekte adgangskode til rcon (fjernkonsol). Åbn din konsol og skriv "rcon_password 'passwordhere' 'hvor' passwordhere 'er den aktuelle adgangskode. Derefter kan du stort set tilføje bots til serveren ved hjælp af de samme kommandoer som ovenfor. Den eneste forskel er, at dine kommandoer skal foregå ved at bruge ordet "rcon." For at tilføje en bot skal du blot åbne konsollen og skrive "rcon bot_add", "rcon bot_add_ct" eller "rcon_bot_add_t."