Sådan opbevares din e-mail-adresse, når du skifter internetudbyder

Elementer, du har brug for

  • internet Service udbyder

  • E-mail

  • Computer

At sige farvel til din internetudbyder betyder ikke nødvendigvis at sige farvel til din e-mail-adresse. Selvfølgelig afhænger dette af din e-mail-udbyder og internetudbyder. Læs videre for at lære, hvordan du gemmer din e-mail-adresse, når du skifter internetudbyder.

Hvis du i øjeblikket har internettjeneste via MSN (Microsoft Network) eller AOL (America Online), kan du gemme din e-mail-adresse. Du bliver nødt til at få adgang til det via deres websted og kan ikke bruge et tredjeparts e-mail-program til at få adgang til det. Du skal også oprette forbindelse ved hjælp af din nye internetudbyder.

Hvis du har en Yahoo-, Gmail- eller Hotmail-konto, er det ikke nødvendigt at sende dine kontakter en ny e-mail-adresse fra din nye udbyder. Bliv ved med at bruge den webbaserede e-mail, du allerede har. Du kan få adgang til det overalt.

Nogle internetudbydere giver dig mulighed for at holde din e-mail-konto åben, selvom du ikke længere har internetadgang gennem dem. Spørg om dette, når du annullerer, og vær parat til at betale et månedligt gebyr på mellem $ 3 og $ 5. Du bliver nødt til at få adgang til e-mailen via deres webmail-portal på deres hjemmeside.

Tilmeld dig en webbaseret e-mail-udbyder, og brug den udelukkende. Dette inkluderer Yahoo, AOL, Gmail og Hotmail. Der er andre derude, men disse er de større udbydere. Hvis du vil have en Gmail-konto, skal du have en invitation fra en nuværende Google-mailbruger eller tilmelde dig på Google-webstedet. Hvis du vil have en Hotmail-konto, kan du tilmelde dig via de nye Windows Live-kontotjenester. Disse tjenester er alle gratis og har en udvidet menu med tjenester og opbevaring fra det, de gjorde tidligere. Brug ikke e-mail-adresse (r), der er angivet af din nye internetudbyder (Internetudbyder), da du bliver nødt til at underrette dine kontakter og ændre din adressebog hver gang du skifter internetudbyder. Hvis du bruger en webbaseret udbyder, vil du være i stand til at få adgang til din e-mail fra hvor som helst i verden på næsten enhver computer, inklusive både Macintosh og pc'er.

Links til de webbaserede e-mail-udbydere er nævnt i denne artikel for din bekvemmelighed.

Tips

Brug ikke dit efternavn eller din adresse, når du opretter en ny e-mail-adresse.