Læs og skriv NTFS-partitioner fra Mac OS X med MacFUSE

Opdatering: Brugen af ​​tredjepartsværktøjer til NTFS-support er ikke længere nødvendig, da Mac OS X indeholder NTFS læse og skrive support indbygget, kan du aktivere det her. Mens nyere versioner af Mac-operativsystemet understøtter NTFS uden tilføjelser fra tredjeparter, kan ældre versioner af OS X stadig finde værdi i MacFUSE. Husk at hvis du er i OS X 10.7, 10.8, 10.9 eller nyere - dette er ikke nødvendigt, og derfor er denne artikel kun relevant for meget ældre versioner af Mac OS X før 10.5.

Jeg er for nylig kommet over et stort værktøj kaldet MacFUSE, som giver Mac OS X-brugere mulighed for at læse og skrive til NTFS partitioner, blandt andet. Dette er yderst nyttigt, hvis du har en ekstern lagringsenhed, du bruger på både en Mac og en pc, og du vil undgå begrænsningerne i FAT32.

At få MacFUSE til at fungere i OS X 10.4, 10.5 og 10.6 er ikke den nemmeste proces i verden, og det tager lidt viden og tålmodighed at fungere ordentligt. Heldigvis har LifeHack.org et ret anstændigt walkthrough på at oprette MacFUSE, så tjek det hvis du vil have vejledning.

  • Få MacFUSE fra dev-kilden
  • Læs Lifehack-vejledningen om at få det til at fungere

Igen er det for ældre versioner af OS X som 10, 4 Tiger, 10, 5 Leopard og 10, 6 Snow Leopard. Husk at nye versioner af OS X ikke behøver at bruge MacFUSE til at læse og skrive til NTFS! Du kan følge denne enkle guide for at aktivere NTFS i OS X Mavericks, Lion, Mountain Lion og nyere.