Sådan konverteres JPEG til MVI

Hvis du har en JPEG-billedfil, som du gerne vil gemme som en MVI-fil, kan du konvertere den i et par enkle trin. Forstå, at .jpg er en filtypenavn til et stillbillede, mens .mvi er en filtypenavn til en lille film eller et klip med bevægelige billeder.

Trin 1

Åbn din JPEG-billedfil i Microsoft Office Picture Manager. For at gøre dette skal du åbne den mappe, hvor dit billede er gemt. Rul gennem mappen og højreklik på det billede, du vil konvertere til en filmfil. Hold markøren over "Åbn med ..." og klik på "Microsoft Office Picture Manager."

Trin 2

Klik på "File" i øverste værktøjslinje i Microsoft Office Picture Manager. Klik derefter på "Gem som." Feltet mærket "Gem som type" skal markeres som "JPEG File Interchange Format." Dette format giver dig mulighed for at bruge billedet på en række forskellige måder, f.eks. I en lille filmfil.

Trin 3

Åbn Windows Live Movie Maker i din Start-menu. Hvis dette program ikke er installeret på din computer, kan du downloade det gratis. Se ressourcer.

Trin 4

Importer fotos til filmproducenten. Du vil se en side, der læser "Der blev fundet nye fotos og videoer." Vælg "Importer alle nye emner nu." Gem dit billede eller dine billeder med et filnavn. Klik på "Importer".

Gem dine billeder i Windows Movie Maker. Programmet vedhæfter en .mvi-udvidelse til filen.