Rul vandret med et mushjul ved at holde skift i Mac OS X

Hvis du bruger en traditionel mus med et rullehjul i Mac OS X, og du skal rulle vandret, skal du bare holde nede Skift-tasten og derefter bruge rullehjulet . Dette skifter den normale rullende bevægelse for at gå fra side til side i stedet for standard op-og-ned-bevægelse, så du kan rulle sidelæns, så længe musen er svævet har mulighed.


Hvis du savnede betydningen af ​​den sidste del, er det lidt af et tilføjet trick, fordi ja, scrolling følger musemarkøren, da den flyttes over Windows, en bruger behøver ikke at klikke for at få rullebevægelsen. I det væsentlige betyder det, at du kan udføre at rulle gennem vinduer i baggrunden ved blot at bruge musen til at svæve over et vindue eller en app, der ikke er i fokus uden at miste fokus på det aktive vindue.

Disse rullende funktioner virker ens, uanset om rullestænger er synlige eller ej. Horisontal rulning virker med de fleste native og kakao apps, selv om nogle apps er pickier med touch input enheder.

Bemærk, at holdskift ikke er nødvendigt for Mac-brugere med en Magic Mouse (den officielle Apple-mus med bevægelsesfølsom berøring) eller selvfølgelig alle med en Apple-trackpad på en MacBook-bærbar computer. For brugere med en touch-kompatibel pege enhed, kan den samme sidelengs rullehandling udføres med en to-fingersprøjtning til venstre eller højre til højre.

Dette trick vil rulle med momentum / inerti, hvis du har det aktiveret i OS X, og det bevæger sig i samme retning som naturlig scrolling også. Det skal være kompatibelt med næsten enhver USB-mus, der forbinder til en Mac, så længe den har det lille rullende nubhjul der. Brug det, dette er et godt trick!