Skift Login Screen Wallpaper i OS X Lion

BEMÆRK: Nye instruktioner er tilgængelige for at ændre logins baggrundsbillede i OS X Mavericks. Se venligst dem, hvis du søger at tilpasse login-tapetet i de nyeste versioner af OS X.

Sådan ændrer du tapetet, der ligger bag standardindlogningsskærmen på OS X Lion & Mountain Lion (selvom ikke logins baggrund, du ser, om du har FileVault aktiveret, som ikke kan ændres). Som sådan er denne tweak ikke for svag, fordi det indebærer redigering af systemfiler og vil derfor påvirke alle brugere af systemet. Tidligere tips her på OSXDaily har forklaret, hvordan du ændrer loginskærmbakgrunden i tidligere versioner af OS X, men OS X Lion og OS X Mountain Lion ændrede alt (igen).

For OS X Lion & Mountain Lion, den fil, vi skal udskifte, hedder NSTexturedFullScreenBackgroundColor.png og er placeret på:

/System/Library/Frameworks/AppKit.framework/Versions/C/Resources/

Som med Mission Control og Dashboard wallpapers, er tapetet til login-skærmen faktisk et mønster, der gentages fra venstre mod højre, top til bund. Du kan erstatte det med et lignende mønster af samme størrelse (256 x 256 pixel) eller bruge et billede i fuld størrelse, nøjagtig samme opløsning som din skærm .

Bemærk, at fordi den hvide tekst og grafik på login-skærmen er overlejret på tapetet, har mørkere tapeter en tendens til at fungere bedre end lysene.

Sådan udskifter du indloggingsskærmens tapet i Mac OS X Lion

  1. Åbn det billede, du vil bruge til tapetet i Preview, og konverter det til PNG-format ved at klikke på Fil -> Eksporter. I dialogboksen, der vises, skal du vælge PNG fra rullelisten Format og ændre filnavnet, så det læses "NSTexturedFullScreenBackgroundColor.png".
  2. Sikkerhedskopier det oprindelige tapetbillede ved at åbne et Finder-vindue, og tryk på Shift + Command + G, og skriv følgende vej:
  3. /System/Library/Frameworks/AppKit.framework/Versions/C/Resources/

  4. Kopier nu filen "NSTexturedFullScreenBackgroundColor.png" til en sikker backupplads.
  5. Klik derefter og træk dit nye billede på Finder-vinduet, så det overskriver originalen. Du bliver bedt om at godkende, så klik på knappen i dialogboksen, der vises, og skriv din login adgangskode, når du bliver bedt om det. Vælg at erstatte den oprindelige fil, når du bliver bedt om det.

Det er alt, hvad der kræves, men du skal genstarte computeren for at ændringen skal træde i kraft.

Hvis du finder tapetmønstret krympet og gentages over login-skærmen i stedet for at fylde det, skal du prøve at bruge et billedredigeringsprogram til at oprette et nyt billede med samme opløsning som din skærm (f.eks. 1280 x 800) og derefter åbne dit tapetbillede før du kopierer og indsætter det i det nye billede. Gem derefter det nye billede til det tidligere nævnte sted ved hjælp af det filnavn, der er nævnt.

Gentag trinene ovenfor for at vende tilbage til standardlogonbaggrundsbaggrund for at gennemse tilbage til:

/System/Library/Frameworks/AppKit.framework/Versions/C/Resources/

Og slip din backup "NSTexturedFullScreenBackgroundColor.png" billede igen på plads.

Dette er et andet tip fra Keir Thomas, forfatter af Mac Kung Fu, en ny bog med over 300 tips, tricks, hints og hacks til Mac OS X Lion. Den er tilgængelig fra Amazon , og også i e-bogformular for alle eReader-enheder, herunder Kindle.