Sådan får du en Warg i "Ragnarok"

"Ragnarok Online" er et MMORPG (massivt multi-player online rollespil) med et omfattende klassesystem. Der er mere end 40 jobklasser at vælge imellem. Et eksempel på en jobklasse er Ranger. En Ranger udmærker sig ved at bruge fælder til at skade modstandere på afstand. Ud over fælder er en Ranger i stand til at kommandere en ulv, kendt som en Warg. Warg hjælper Ranger i kamp ved at påføre modstandere skade. Når en Ranger ikke er involveret i kamp, ​​kan den også montere Warg og bruge ham til at rejse hurtigere på tværs af kort.

Træn en jæger eller snigskytte til grundniveau 99 og jobniveau 50. For at blive en ranger, det eneste tegn der er tilgængeligt for at kontrollere en Warg, skal du udjævne din jæger eller snigskytte til det maksimale niveau.

Besøg Alberta og tale med "Turtle Grandpa." Han er placeret inde i Alberta Inn. Alberta Inn er en bygning i den øverste venstre del af byen. Spørg "Turtle Grandpa" om "Turtle Island." Besøg "Gotanblue", der ligger på dokkerne (koordinater 247,123). Bed ham om at sende dig til "Turtle Island." Du bliver bedt om at betale 10.000 zeny for at blive sendt til "Turtle Island."

Skift dit job til en Ranger. Tal med "Survival Instructor" (koordinater 156, 46), og informer ham om, at du ønsker at blive en Ranger. Følg hans anvisninger for at fuldføre jobskiftet. Når du har afsluttet questen, vil han ændre din karakter til en Ranger.

Besejre monstre, indtil du når jobniveau 2 som en Ranger.

Åbn din færdighedsmenu ved at trykke på "CTRL" + "S" på dit tastatur. Klik på fanen "Ranger". Placer et jobpunkt i "Warg Mastery" ved at klikke på pilen ved siden af ​​færdigheden.

Dobbeltklik på "Warg Mastery" -kompetencen. Dette vil tilkalde en Warg til din karakter side.