Sådan sendes en lyd til Bluetooth-hovedtelefoner fra pc'en

Der er flere typer Bluetooth-aktiverede enheder, der kan tilsluttes computere, herunder Bluetooth-headset. Headsettet styrer alle indgående og udgående lyde trådløst. Ved tilslutning af et headset kan en bruger kommunikere i video- og lydkonference, onlinespil eller telefonopkald. Tilslutning af headsettet tager kun få trin og kan gennemføres på få minutter.

Trin 1

Indstil dit specifikke Bluetooth-headset til dets "Discovery" -tilstand. I denne tilstand gør Bluetooth-headsettet sig synligt for computeren, hvilket gør det let at oprette forbindelse. Sørg først for, at headsettet er tændt. Tryk på headsetets knap og hold den nede i flere sekunder, indtil LED-lyset begynder at blinke.

Trin 2

Klik på Windows-logoet i nederste venstre del af skærmen for at få adgang til menuen "Start". Vælg linket "Kontrolpanel" placeret i højre side af menuen. Find kontrolafsnittet "Hardware og lyd" i kontrolpanelet. Klik på det blå link "Tilføj en enhed" for at søge efter Bluetooth-enheder.

Giv computeren mulighed for at søge i området efter Bluetooth-headsettet i flere minutter. Gennemgå listen over fundne enheder, og find Bluetooth-headsettet (normalt angivet efter dets navn sammen med et billede af et headset). Klik på ikonet til headsettet, og klik derefter på "Næste" nederst i vinduet. Giv computeren par minutter til at parre enheden. Du modtager en meddelelse om en vellykket forbindelse.