Kan et hus overvåges via internettet via satellit?

Automatiske og eksterne forbindelsesenheder giver enkeltpersoner mulighed for at overvåge deres hjem, når de ikke er fysisk til stede. I situationer, hvor en person er uden for den normale internetdækning, tilbyder et stigende antal virksomheder satellitforbindelser.

Kameraer

Flere virksomheder tilbyder web-videokameraer, der kan overvåges eksternt via en internetforbindelse. Disse kameraer giver brugerne mulighed for at se, hvad der sker, når de ikke er hjemme. Som med andre videokameraer kan du gemme feeds fra disse kameraer til senere visning.

Automatiserede hjem

Hjemmeautomatiseringsteknologi giver brugerne mulighed for at forbinde en række husholdningsapparater til deres computere. Automatisering kan kontrollere ting som temperatur, belysning, hjemmeunderholdning og alarmsystemer. Med en ekstern desktopforbindelse kan en bruger overvåge og styre husholdningsapparater overalt i verden.

Satellit Internet

En række virksomheder tilbyder internetforbindelser via satellit. Disse forbindelser kan være dyre og er genstand for huller i dækningen, ligesom en mobiltelefon er, og atmosfærisk interferens; dog for enkeltpersoner, der arbejder på fjerntliggende eller isolerede steder, giver satellitdækning internetadgang, når intet andet kan.