Sådan overføres dine købte sange til en iPod (6 trin)

IPod er en MP3-afspiller, der har revolutioneret den måde, vi lytter til musik på. En iPod leveres med en installations-cd til iTunes, ledsagende software, der skal bruges på din computer (iTunes er også tilgængelig som gratis download online). Du kan købe digital musik, videoer, tv-shows, film, lydbøger og podcasts fra iTunes musikbutik. Samtidig kan du overføre de køb, du har foretaget på din computer, for at blive spillet på din iPod-enhed. Denne proces kan variere lidt mellem versioner af iTunes, men fungerer bedst, når du bruger en nyere version af iTunes.

Trin 1

Åbn iTunes. Sæt din iPod i din computer ved hjælp af den medfølgende USB-tilslutningsledning. Vent på, at din computer automatisk registrerer din iPod-enhed og tillader den at synkronisere.

Trin 2

Find overskriften "Enheder" i venstre rude i iTunes. Dobbeltklik på din, hvor din iPod-enhed er angivet. I hovedvinduet vil du se flere faner, der giver dig tilpasningsmuligheder for din enhed. Klik på "Musik" fra de anførte faner.

Trin 3

Sørg for, at afkrydsningsfeltet til venstre for "Synkroniser musik" er markeret. Klik på alternativknappen ud for “Hele musikbiblioteket”, hvis du vil overføre hele dit musikbibliotek til din iPod (hvis din iPod har nok lagerplads til at rumme dit musikbibliotek) - dine nye køb inkluderes automatisk i din næste synkronisering . Klik på alternativknappen ud for “Valgte afspilningslister, kunstnere og genrer”, hvis du vælger og vælger, hvilke afspilningslister der overføres til din iPod.

Trin 4

Marker afkrydsningsfeltet til venstre for "Købt" under overskriften "Afspilningslister". Den købte afspilningsliste er en automatiseret afspilningsliste, hvor nye køb inkluderes som standard, når du køber dem fra iTunes Store. Så længe du inkluderer denne afspilningsliste i dem, der skal overføres til din iPod, vil dine nyligt købte sange være på din enhed.

Trin 5

Klik på knappen "Synkroniser" i nederste højre hjørne af ruden for at gemme dine ændringer og synkronisere dine købte sange til din iPod.

Føj individuelle købte sange til din iPod manuelt ved at klikke på sangen og trække og slippe den på iPod-ikonet i menuen til venstre.