Sådan får du iPod Touch til at fungere med Verizon Wireless

Apple fremstillede iPod Touch til at fungere på samme måde som en iPhone for dem, der enten ikke kunne få iPhone via AT&T eller valgte at forblive hos deres nuværende trådløse udbyder. En iPod Touch kan arbejde på Verizon trådløse netværk, men ikke ved at bestille en dataplan til Touch. Hvis du har en Verizon-telefon, der fungerer som et mobilt hotspot eller en MiFi-enhed, kan du bruge Verizons netværk, som iPod Touch har adgang til.

Trin 1

Kontroller, om du har en mobilenhed, der kan udsende et Wi-Fi-signal eller købe en MiFi-enhed fra Verizon. En mobil hotspot-enhed fungerer som en trådløs router og udsender et signal, hvor andre enheder får adgang til Internettet (normalt op til fem). For eksempel har Palm Pixi Plus fra Verizon en mobil hotspot-funktion. MiFi-stand-alone-enheden, der tilbydes af Verizon, der lader dig udsende et trådløst signal, som andre enheder også kan oprette forbindelse til.

Trin 2

Kontakt Verizon for at tilføje den mobile hotspot-funktion og priser til din takstplan. Nogle enheder opkræver ikke betaling for den mobile hotspot-funktion (Palm Pixi Plus). Der kan dog være et månedligt gebyr for at bruge den mobile hotspot-tjeneste. Antallet af gigabyte, der vil blive brugt hver måned, kan bestemme dine månedlige omkostninger.

Trin 3

Få adgang til det mobile hotspot ved at klikke på applikationen i din telefon. Opret et navn til dit netværk, og opret en adgangskode, som kun du kan huske og kan udstede til dem, der får adgang til dit trådløse netværk.

Tryk på menuen "Indstillinger" på iPod Touch, og naviger til WiFi. WiFi, som skal angive, at det er en "Til". Tænd for WiFi. IPod touch ser efter ethvert tilgængeligt trådløst netværk. Brug touchpad'en til at trykke på det nyoprettede trådløse netværk, du oprettede. Indtast adgangskoden for at få adgang til netværket, og iPod touch får adgang til Internettet via dit mobile hotspot.