3 måder at sende gratis sms-tekstbeskeder fra en computer

Der er flere måder at sende gratis sms-tekstbeskeder på. Her er de bedste måder, jeg ved, om at sende gratis tekster fra computeren, enten ved hjælp af AIM-protokollen (med iChat eller Adium), Googles GTalk inden for Gmail og endelig et gratis websted kendt som GizmoSMS . Når du bruger en af ​​disse metoder, skal du huske, at SMS-beskederne kan være gratis for dig at sende, men de er ikke nødvendigvis gratis tekstbeskeder for den anden person at modtage!

Send gratis sms-tekstbeskeder med AIM

Vi dækkede det tidligere, hvordan du får gratis sms-beskeder på iPhone, men det er bestemt ikke kun begrænset til iPhone. Send i princippet bare en øjeblikkelig besked til et nyt skærmnavn, men indtast et telefonnummer i stedet i formatet +18885551212, send din øjeblikkelige besked som normalt, men AIM vil levere beskeden via SMS, og så kan du tale som om det er en normal øjeblikkelig besked ! Dette er min foretrukne metode til at sende sms via computeren. (Fungerer også på Meebo!)

Send sms via Google Talk / Gmail

Aktiveret for nogen tid siden, kan du nu tilføje telefonnumre som en kontakt i GTalk / Gmail og sende gratis sms-tekstbeskeder på denne måde, det virker ret godt at sende sms via en browser. Når personen svarer på teksten, er det ligesom enhver anden GTalk-samtale i Gmail. For Android-brugere synkroniseres disse faktisk med deres bredere SMS / tekster, hvilket er en god bonus.

Gratis web-baseret SMS med GizmoSMS

En anden mulighed kaldes GizmoSMS, tilgængelig via denne hjemmeside, hvilket er ret ligetil og fungerede som en charme for hvert nummer, som jeg prøvede det med. Indtast i grunden bare telefonnummeret, meddelelsen og captcha-koden, og væk beskeden sendes. Ulempen ved denne metode er, at der ikke er nogen måde at specificere, hvor meddelelsen kom fra, så det er bedst for en sidste udvej virkelig. Hvis GizmoSMS ikke virker, skal du prøve TxtDrop, som stort set gør det samme.

Skype virker også for at sende sms, forresten. Endelig glem ikke, at selvom det er gratis at sende beskederne, kan det koste modtageren noget, så vær opmærksom på messaging charges!