Sådan aktiveres automatiske appopdateringer på iPhone og iPad

Hvis du eller en person, du kender, ofte kommer bag ved at installere appopdateringer på en iPhone eller iPad, kan du sætte pris på en funktion i iOS-indstillinger, der gør det muligt for App Store automatisk at opdatere apps på enheden.

Lige som det lyder, opdages automatisk opdateringer til apps og finder tilgængelige opdateringer til enhver installeret iOS-app på en iPhone eller iPad, og derefter download og installer disse appopdateringer automatisk. Dette tager brugerinddragelse ud af opdateringsprocessen, da apps kun opdaterer sig, når opdateringer bliver tilgængelige. Automatiske appopdateringer i iOS er en god ramme for folk, der ønsker at opretholde de nyeste versioner af apps på deres enheder, men hvem rutinemæssigt falder bag ved manuelt at starte App Store for at installere opdateringer direkte.


For automatisk appopdateringer til at arbejde i iOS skal iPhone eller iPad være på en nyere version af iOS-systemsoftwaren, og enheden skal have en aktiv internetforbindelse, ligesom uden internetadgang opdateres ikke eller downloades opdateringerne.

Sådan aktiveres automatiske appopdateringer i iOS

Denne indstilling til at aktivere den automatiske opdatering af iOS-apps er den samme på iPhone og iPad:

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone eller iPad
  2. Gå til "iTunes & App Store"
  3. Se under "Opdateringer" under afsnittet "Automatiske overførsler", og skift den skifte til ON-positionen
  4. Afslut fra indstillinger som normalt

Nu er automatiske opdateringer til iOS-apps blevet aktiveret, og når opdateringer findes i App Store, installeres de automatisk på iPhone eller iPad, som har indstillingen aktiveret.

Processen håndteres alt i baggrunden og bortset fra at se opdateringsindikatorerne på appikoner selv, er det ret sømløst, og de fleste brugere vil ikke engang mærke til opdateringerne sker bag kulisserne.

Når du har aktiveret denne funktion, vil du stort set aldrig se det truende numeriske røde badge på ikonet iOS App Store, som bruges til at angive mængden af ​​apps, der afventer opdateringer. I stedet installerer opdateringerne sig selv, når det er muligt, alt automatiseret og nemt.

Selvfølgelig vælger du også at deaktivere den automatiske appopdateringsfunktion iOS, og derefter bare manuelt opdatere alle iOS-apps på enheden, eller endda bare opdatere apps uafhængigt individuelt, hvordan du håndterer iOS App Store opdateringer, er op til dig og hvordan du bruger iPhone eller iPad.

Bemærk, at dette ikke gælder for installation af iOS-systemsoftwareopdateringer, selvom en anden lignende funktion giver dig mulighed for automatisk at installere iOS-systemopdateringer, når de kommer til en iPhone eller iPad, hvilket kan være lige så nyttigt for nogle brugere.

Og selvfølgelig, mens dette gælder for iPhone og iPad, er Mac-brugere ikke tilbage i støvet. Mac-brugere kan aktivere automatiske appopdateringer samt andre automatiske softwareopdateringer. Hvis du finder denne funktion nyttig på en Apple-enhed, kan du godt finde det nyttigt også på dine andre.

Har du nogle tips eller tricks til automatisk at installere appopdateringer i iOS? Har du særlige tanker eller meninger om funktionen? Del dine oplevelser i kommentarerne nedenfor!