Sådan får du sjældne slik med en GameShark i "Pokemon Emerald"

I "Pokemon Emerald" og andre Pokemon-spil bliver en Pokemon stærkere ved at vinde niveauer. Der er to måder at vinde niveauer på: opnå tilstrækkelige erfaringspoint ved at vinde kampe og brug genstande i spillet kaldet Rare Candy til øjeblikkeligt at øge en Pokemons niveau med en. Sjældent slik er faktisk sjældent; den sælges ikke af nogen butik, og der er kun en håndfuld af dem spredt over hele verdenen. Dog kan et GameShark-snyde give dig nem adgang til et uendeligt antal sjældne slik.

Indtast følgende kode på GameShark snydeskærmen:

D8BAE4D9 4864DCE5 A86CDBA5 19BA49B3

Tænd for denne kode, og hold den tændt under hele denne proces. Dette er den "Master Code", der kræves for at få andre GameShark-snyder til at fungere med "Pokemon Emerald."

Indtast følgende kode på GameShark snydeskærmen:

82005274 0044

Tænd for denne kode, og hold den tændt under hele processen, da den ændrer en vigtig vareværdi til Rare Candy.

Gå til en hvilken som helst Pokemart og tal med kassereren. Den første vare, der er til salg, vises stadig som hvad den normalt er, men beskrivelsen og varebilledet er til Rare Candy. Køb et vilkårligt antal sjældne slik som ønsket. Hver sjælden slik koster P4800.

Tips

Hvis snyderiet ikke fungerer, skal du slukke for eller slette andre aktive snyderi, da de kan forstyrre det sjældne candy-snyderi.

Dette snyderi kan bruges til at få et hvilket som helst element i spillet ved at ændre de sidste tre tegn i Rare Candy-modifikatoren til et andet artikels cifre (se faqs.ign.com/articles/709/709041p1.html for en komplet liste over elementmodifikatorer) . Brug af dette snyderi til at opnå duplikat eller normalt ikke-opnåelige nøgleelementer kan dog medføre fejl i dit spil.

Hvis du ikke har råd til meget sjældent slik, kan du tjene noget ved at bruge objektmodifikatorens snyderi til at købe Shards til P200 hver. Bring dem derefter til Shard Hunter vest for Mossdeep City for at gøre Shards til elementære sten og sælge elementarstenene til P1050 hver til en P850-fortjeneste for hver sten.