Sådan udskrives på notekort

Håndskrevne noter er specielle, men det er både tidskrævende og trættende at adressere notekort til et stort antal mennesker. Denne opgave kan være endnu mindre spændende for dem, der ikke er i stand til at skrive med fantasifulde skrifttyper. Heldigvis er det muligt at udskrive notekort på en computer med et tekstredigeringsprogram, såsom Notesblok. Notesblok indeholder skabeloner, som du kan vælge til dine notekort. Den indeholder også dekorative skrifttyper, som du kan bruge til at adressere kortene.

Trin 1

Klik på knappen "Start", vælg "Alle programmer" og vælg mappen "Tilbehør". Vælg Notesblok.

Trin 2

Klik på "File", og vælg "Page Setup". Klik på rullemenuen "Størrelse" i dialogboksen "Sideopsætning", og vælg en sidestørrelse til dit notatkort. Notesblok inkluderer tre almindelige størrelser for indekskort: "3 x 5in.", "4 x 6in." og "5 x 8in."

Trin 3

Vælg "Landskab" i kategorien "Orientering". Brug felterne i kategorien "Margener" til at justere størrelsen på margenerne omkring notekortet, hvis du ønsker at udskrive tekst i et område, der er større eller mindre end standardindstillingen. Klik på knappen "OK".

Trin 4

Klik på "Format" på navigationslinjen, og vælg "Font". Vælg en skrifttype fra kategorien "Font", og vælg en størrelse og stil. Klik på knappen "OK".

Trin 5

Klik på "Format", og vælg "Word wrap". Denne mulighed giver dig mulighed for at se al din tekst på siden uden at skulle rulle til højre.

Indtast den tekst, du vil placere på notekortet. Når du er klar til at udskrive kortet, skal du indsætte det i printerbakken og justere bakken, så det passer til kortet. Klik på "File", og vælg "Print".