Hvad er Win32 Adware?

De fleste computerejere vil have den uheldige oplevelse at håndtere en computervirus på et eller andet tidspunkt. Mange vira kan udslette en computers harddisk fuldstændigt. Nogle er simpelthen en irritation at slippe af med, men vil faktisk ikke skade din maskine. Win32 Adware kan være frustrerende, men kan fjernes.

Hvad er det

Win32 Adware-virus, også kendt som Win32 / adware.virtumonde-virus, selvom det er irriterende og noget kedeligt at fjerne, er ikke typisk skadeligt for dit computersystem. Virussen kommer normalt ind i computeren gennem Java-applikationen og vedhæfter sig selv ved hjælp af dynamiske linkbiblioteksfiler eller browserhjælperobjekter.

Sådan fortæller du, om du har det

Symptomer på Win32 Adware inkluderer et pludseligt angreb på pop op-reklamer. Disse pop op-vinduer advarer dig normalt om, at dit computersystem er kompromitteret og vil tilbyde at opdage trusler eller vira og fjerne dem. Hvis pop op-vinduerne beder dig om at downloade eller købe yderligere programmer, skal du ikke gøre det. Dette er varemærket for denne type virus. Pop-ups kan også vises ved opstart af Windows med meddelelser, der vedrører DLL-filer. Dette er et andet tegn på Win32-virussen.

Sådan fjernes det

At køre et antivirusprogram skal hjælpe med at lokalisere og eliminere denne virus. Gratis antivirusprogrammer inkluderer AVG, Avast! eller Avira AntiVir. Download programmet og genstart computeren i fejlsikret tilstand. Lad programmet scanne dit system og fjerne alle infektioner og potentielle trusler. Derudover skal du aktivere dine automatiske opdateringer til Windows for at holde din computer opdateret. Overvej at investere i et godt antivirusprogram til dit sind.