Apple Electric Car Release Date Set for 2019, ifølge WSJ Report

Apple målretter en skibsdato for 2019 for deres elbilprojekt, ifølge en ny rapport fra The Wall Street Journal.

Den fremskyndede lanceringsplan er tilsyneladende resultatet af, at Apple forpligter sig til elbilprojektet, som kaldes Projekt Titan.


Apple er parat til at ansætte et team på 1.800 mennesker til at arbejde på elbilen, og virksomheden har gjort en aggressiv indsats for at ansætte eksperter inden for elbiler og chaufførfrie biler. WSJ bemærker, at en selvstændig selvkørende " kapacitet er en del af produktets langsigtede planer ", men den første version vil sandsynligvis ikke køre sig selv og citerer kilder, der er bekendt med projektet.

Rygerne om et Apple Electric Car-projekt blev først optrådt tidligere på året, og i begyndelsen mødtes skepsis, både The Wall Street Journal og Reuters afslørede detaljer om projektet. Senere bekræftede New York Times initiativet, og Bloomberg rapporterede, at Apple Car var
sigter mod produktion i 2020.

En række andre rygter har opdaget køretøjet siden, herunder at Apple blev sagt at undersøge et samarbejde med BMW for at bruge kroppen af ​​BMW i3 til projektet. En anden rygte foreslog, at Apple Car-projektet faktisk kan være en stor HUD (Heads Up Display), der projiceres på indersiden af ​​en bilrude, der ligner den, der findes i nogle avancerede kampfly. Det er også muligt, at bilprojektet kun er en langsigtet plan for at udvide det eksisterende CarPlay-initiativ, som i øjeblikket er en del af iOS, og gør det muligt for en iPhone at synkronisere til en CarPlay-kompatibel køretøj og udføre en lang række opgaver.

Som det er tilfældet med Apple rygter, er det bedst at tage dem med et saltkorn, indtil et produkt faktisk bliver lanceret. Ikke desto mindre er der nok mennesker, der arbejder på Apples Project Titan, at der skal være noget med det, selvom det er at se, hvad det vil være, endsige, hvordan det ser ud.

Øverste billede er af BMW i3 elbil .