Fix apps, der straks krasjer på lancering med en ny iPhone 7

Efter at have fået en ny mat sort iPhone 7 Plus og sætte den op som ny, opdagede jeg, at næsten alle forudinstallerede apps på iPhone kolliderede straks ved lanceringen. De primære apps som Safari, Telefon og Beskeder fungerede, men nogen af ​​de sekundære bundtede apps som Numbers, Pages, iTunes U, iMovie, Keynote, Garageband, iBooks og lignende apps styrtede øjeblikkeligt ved åbningen. Nogle gange, hvis du gentagne gange forsøgte at åbne en bestemt nedbrudningsapp, vil appen hænge på lanceringen i stedet og sætte sig fast på en hvid eller sort skærm og derefter kaste sig i sidste ende. Hmm ...

Ikke at bekymre sig! Heldigvis var det super nemt at løse appnedbrudsproblemet, så hvis du oplever det på en ny iPhone 7, vil du kunne få alt sorteret meget hurtigt.

Her er hvad du skal gøre for at stoppe apps fra at krasje eller hænge øjeblikkeligt åbent:

  1. Installer en ventende softwareopdatering, der findes i Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering (den kan sandsynligvis udgives som 10.0.1, og iPhone 7 kan leveres med iOS 10.0)
  2. Installer og lad iPhone genstarte som normalt
  3. Åbn App Store
  4. Download enhver ny app overhovedet, bogstaveligt talt enhver app, om det er gratis eller betalt, betyder ikke noget
  5. Du får se en pop op-meddelelse, der siger, at Betingelser og vilkår er ændret, accepter de nye vilkår ved at trykke på de mange "Agree" skærme
  6. Afslut App Store
  7. Gå tilbage til startskærmen og start den eller de apper, der først blev crashen

Nu skal apps fungere fejlfrit.

En vigtig del af dette er at acceptere de nye App Store vilkår og betingelser, som synes at forhindre apps i at lancere og i stedet får dem til øjeblikkeligt at gå ned.

Den øjeblikkelige app krasjer og hænger på lanceringsproblemet vises i denne video nedenfor. Det vil ikke vinde nogen Academy Awards, men det viser hvad der sker, hvis du har problemet.

Det er ret usandsynligt, at dette er et udbredt problem, da det ser ud til, at genoprettelse af en backup til overførsel af data fra en gammel iPhone til den nye iPhone 7 undgår problemet helt, og mange brugere begynder at downloade apps fra App Store, så snart de får en ny iPhone alligevel. Men i den ulige begivenhed, at du eller en person, du ved, oplever øjeblikkelige appkrascher, skal du bare huske at opdatere enhedssoftwaren og derefter hente en ny app fra App Store, så du kan acceptere de nye vilkår og betingelser (efter omhyggelig læsning alle fem hundrede milliarder sider, selvfølgelig). Dette ser ud til at være nødvendigt, da mange af de traditionelle fejlfindingstrin til at reparere apps i iOS, som f.eks. At afbryde og genåbne eller genstarte en enhed alene, løser ikke problemet.

For det, det er værd, har dette problem næsten ikke noget at gøre med den nye iPhone 7 eller iPhone 7 Plus selv, det er sandsynligvis bare en quirk eller fejl med iOS, så det er muligt, det samme problem kunne opleves på enhver iPad eller iPod touch er også ny. Åh og forresten, hvis du tror, ​​at iPhone 7-skærmen bliver gul, blev denne video færdig, før den blev kalibreret og fikseret som beskrevet her.