Fladskærms-TV Jordskælvssikkerhed

Alt, der kan forårsage skade eller skade, skal sikres i jordskælvsudsatte områder. Dette inkluderer fladskærms-tv, og med nogle enheder, der vejer mere end 150 pund, er faren for en ulykke, hvis nogen er under enheden, altid til stede. Uanset om fjernsynet er vægmonteret eller oven på en plan overflade, er forebyggende trin kloge.

Planlægning fremad

Fordi der er lidt tid til at gøre noget, når et jordskælv rammer for at sikre faldende eller svajende genstande, er nøglen at tage skridt på forhånd for at minimere person- og ejendomsskade. Elementer, der skal være til rådighed til sikring af fjernsynet, inkluderer 1-tommer nylonbånd (fås typisk i en rulle i en isenkræmmer), 4-tommers forsinkelsesbolte og mindre skruer eller bolte til at fastgøre båndet til bagsiden af ​​sættet. Båndet skal være ret stift - nok til at holde en bolt og skive under stress. Stropper viser typisk vægt og spænding på emballagen. Værktøj skal omfatte skruetrækkere og en topnøgle og dens indsatser.

Montering af stativ

Fastgørelse af et fladt panel til væggen via 1-tommer nylonremme gøres let til standmonterede skærme. Ved at bruge en passende bolt (sædvanligvis fastgjort på bagsiden af ​​sættet og typisk bruges til at fastgøre et vægbeslag) kan sættet fastgøres til en stud. Flatpanelsæt har allerede gevindindsatser til disse bolte, typisk til fastgørelse af et vægbeslag. Sættene har normalt den boltstørrelse, der er angivet på bagsiden af ​​tv'et ved siden af ​​gevindåbningen; noter dette, inden du går til hardwarebutikken. Nogle gange er der en bolt, der er forud indsat i gevindåbningen. Brug en 4-tommers forsinkelsesbolt på stroppens stud-side. Vægten af ​​fladskærmen tilføjer også sikkerhed til møblerne nedenunder ved denne omsnøringsmetode.

Vægmontering

Selvom vægbeslag i sagens natur er sikre i betragtning af deres fastgørelse til pinde, skal selve stroppen fastgøres til en af ​​de pinde, der bruges til at fastgøre vægbeslaget. Der er brug for en enkelt stud til stroppen, da den ikke bærer vægt (hvis væggen svigter, falder alt, der er knyttet til den, også). Remmen holder stort set sættet fra at svinge eller "hoppe" unødigt, hvilket reducerer muligheden for, at sættet kommer ud af væggen. De fleste vægbeslag har et ekstra skruehul nær niveaujusteringsskruen på bagsiden af ​​beslaget, og efter samme metode med en tyk nylonrem og 4-tommers forsinkelsesbolt kan hele samlingen (TV inkluderet) sikres så meget som muligt. Gode ​​vægbeslag er stålbeslag, der typisk vurderes til at understøtte ca. 1 1/2 gange den maksimale bæreevne. Disse monteringer er kommercielt tilgængelige og vælges ud fra vægten af ​​fjernsynet. Komponenterne til disse monteringer inkluderer et omvendt beslag (den del, der fastgøres til tv'et) og vægpladen. Det omvendte beslag hænger på vægpladen og er yderligere sikret med skridsikre plader (forhindrer sideforskydning) og justeringsskruer.

Geografi

Enhver, der bor langs "Ring of Fire" (sektionen inklusive vestkysten af ​​De Forenede Stater og det meste af Stillehavsregionen) skal være særlig opmærksom. Dette område har været (og fortsætter med at være) ekstremt aktiv på grund af Stillehavspladen, der glider under den nordamerikanske plade. Dette område forbliver den mest aktive tektoniske region på planeten.

Advarsler og andre overvejelser

Når du monterer et beslag eller fastgør en rem, er det bydende nødvendigt at få adgang til en vægbolt med monteringsboltene. Find mindst to bolte med en studsfinder, og brug mindst fire 4-tommers forsinkelsesbolte til at fastgøre beslaget (og remmen) til studsene. Dette er en enorm sikker metode, der kun er begrænset af boltenes forskydningsgrad og selve vægens strukturelle integritet. Denne metode er også nyttig til at forhindre, at sættet falder, hvis det stødes eller gribes utilsigtet. Det er også vigtigt at vælge den rette placering. Hvis beslaget får sættet til at hænge af væggen mere et par centimeter (hvilke drejnings- og vinkelbeslag gør), er sættet i et trafikmønster? Husk daglig brug, når du vælger et monteringssted. Møbler til brug som tv-stativ bør komme under ekstra kontrol med hensyn til strukturel kvalitet. Meget ofte bruges tyndere konsolborde som fladskærmsstande i betragtning af deres tynde dybde. Disse tabeller bruges dog typisk til at rumme ting som stearinlys og billedrammer, ikke 150 pund fjernsyn. Undersøg nøje byggeriet - er der styrkeforbedrende funktioner som dadoer og svalehaler, eller bruger enheden billigere kamlåse?