Min trådløse Xbox-controller opretter ikke forbindelse

Elementer, du har brug for

  • "AA" batterier

  • Kablet Xbox 360-controller

Den trådløse Xbox 360-controller er afhængig af et radiofrekvenssignal (RF) for at forbinde det til spilkonsollen. Vibrationsindstillingen på Xbox 360 kan forstyrre RF-signalet, der forbinder spilkonsollen til den trådløse controller. Du kan rette op på problemet ved at deaktivere vibrationsfunktionen, som ikke annullerer Microsofts garanti eller kræver specielle værktøjer. Du vil være i stand til at komme tilbage til at spille spil, når du har rettet den trådløse Xbox 360-controller, så den igen opretter forbindelse til Xbox 360.

Fjern låget til batterirummet bag på den trådløse Xbox 360-controller med fingrene. Fjern batterierne fra batterirummet. Bortskaf batterierne korrekt.

Sæt friske batterier i batterirummet. Sæt låg på batterirummet på den trådløse Xbox 360-controller.

Tilslut en kablet Xbox 360-controller til en af ​​controller-porte på Xbox 360. Tænd Xbox 360.

Naviger til menuen "Indstillinger". Vælg "Indstillinger", og vælg derefter "Vibration".

Klik på afkrydsningsfeltet "Aktiver vibration" for at fjerne fluebenet.

Naviger tilbage til startmenuen. Sluk Xbox 360. Fjern den kablede Xbox 360-controller fra controllerporten på Xbox 360.

Tænd Xbox 360. Tryk på “Xbox Guide” -knappen i midten af ​​den trådløse Xbox 360-controller i tre sekunder for at parre den med spilkonsollen. Slip knappen, når knappen blinker.

Tips

Sluk enhver mobiltelefon eller elektronisk enhed på din person, der kan forstyrre RF-signalet, der forbinder den trådløse Xbox 360-controller og Xbox 360.

Advarsler

Et trådløst hjemmenetværk kan forstyrre det RF-signal, som den trådløse Xbox 360-controller er afhængig af for at oprette forbindelse til Xbox 360.